Транспортът в другите градове > Пловдив
Автобуси
Stahlgewitter:
Колко автобуса има в ПЛД сумарно и по колко Соло ,съчленени и двуетажни? Така като гледам на пръв поглед,май Хеброс бус е най големият превозвач.
lud_pi4:
--- Quote from: mdka on 12.12.2009, 16:06:34 ---Дочувам ,че щели да удължат някои от линиите,които минават по бул Б-я да стигат чак до кръговото на 6-ти км т.е. Метро Марица .Някой знаели нещо по въпроса?
--- End quote ---
Само слух,за сега,и то за 4 и 18,за другите няма такива слухове все още. ;) Днес ми казаха,че "Грация" са започнали пререгистрация на Мерцедесите,вече са с Пловдивска регистрация,скоро щели да започнат и Мановете да ги пререгистрират. ;)
maniaka:
Най-накрая се сетиха да ги пререгистрират.Навярно го правят заради конкурса.Дали отново ще си останат кадо подизпълнители на ХБ.Изкрено се надявам да отпадне Грация ,но едва ли . И много ми е странно защо на билетчетата им пише името на Ваня някоя си? :rolleyes:
lud_pi4:
--- Quote from: maniaka on 12.12.2009, 23:43:51 ---Най-накрая се сетиха да ги пререгистрират.Навярно го правят заради конкурса.Дали отново ще си останат кадо подизпълнители на ХБ.Изкрено се надявам да отпадне Грация ,но едва ли . И много ми е странно защо на билетчетата им пише името на Ваня някоя си? :rolleyes:
--- End quote ---
За сега се очертава да останат подизпълнител,а навярно бяха със Софииски номера,тъй като фирмата е регистрирана там,на името на женаму или майкаму беше не помня,затова и пише на билетите ЕТ Ваня Костова "Грация",като бутиците,които ги рекламират по маршрутките,те са собственост именно на тази жена. ;)
Chiwth:
На билетите пише ЕТ "Грация - Ваня Симеонова" :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version