Маршрути > Въпроси

Костинброд

(1/7) > >>

suavcho:
Здравейте. Съжалявам, че въпросът не е за градски транспорт.

Обясниха ми, че от Автостанция Обеля мога да си хвана автобус до Костинброд. Тъй като не успях да намеря някаква официална страница на автостанцията, а от сайта на община Костинброд имат странно разписание на автобусите - с важния пропуск да уточнят откъде тръгват някои от курсовете.

Някой знае ли потвърдена информация за това кога са колите до Костинброд, които тръгват от автостанцията при МС Обеля?

difian:
Не тръгват от метро/автостанция Обеля, а от станция Връбница. Сайт няма да намериш, а и фирми не мога да ти кажа, защото повечето автобуси не са брандирани с логото на която и да е фирма. Но са доста на често, а като цяло разстоянието от Околовръстното до там е 5 километра. Не те знам защо ще ходиш и как си, но алтернатива е А41 до Волуек и 3 километра пеша след това!  :P

niki88z:
И аз знам, че тръгваХА от станция Връбница, но сега след затварянето на Ломско шосе, доколкото ми е известно са пренасочени на гара София Север!

Сега се сещам, че от Обеля можете да използвате и влакче до Костинброд. Неговото разписание поне е сигурно, че ще откриете на сайта на БДЖ.  :)

Stahlgewitter:
А защо на Север,по логично е именно на обеля.мен винаги ми е било интересно защо останаха да въртят на Връбница след пускането на метрото а не ги пренасочиха на Обеля.
Suavcho незнам какъв сайт търсиш на автостанция,имам чувството че си го представяш като автогара.
Сега като стана дума,ми изникна и въпроса защо от схемата на мгт отпадат Сливнишките и Костинбродските маршрути,а остават примерно тези към нови искър?

niki88z:

--- Quote from: Stahlgewitter on 13.04.2010, 20:56:49 ---1. А защо на Север,по логично е именно на обеля.
2. защо от схемата на мгт отпадат Сливнишките и Костинбродските маршрути,а остават примерно тези към нови искър?

--- End quote ---
1. Питай Столична Община!
2. Защото Сливница и Костинброд не са част от Столична Община, а Нови Искър е :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version