Подвижен състав > Автобуси

Автобусни дискусии

(1/708) > >>

XpLiSi7:
Мисля че тука има повече хора които могат да дадът отговор на този въпрос.
Копирам темата от форума на СКГТ

--- Quote ---По какво се избира по коя линия ще се движат хубави автобуси а по други икаруси?
Само за пример давам 120,който е "железен" икарус.
--- End quote ---

Някои знае ли защо някои пътуват в нови автобуси с парно а други в икауси и мръзнат

difian:
То и в Икарусите си има парно.Личи си,че тези коментари са правени от хора,чиято представа за ГТ се ограничава само с изразите "возят ни все едно сме чували с картофи","Икарусите..." и други такива.Новите автобуси се пускат по най-важните и натоварени линии.И едно време например новите партиди автобуси са отивали затях.Това са студентските,младостките,11,83.ВМС-тата ги пуснаха по линия,която минава покрай ВМА-604 и затова е нископодов.Друг въпрос доколко целесъобразно беше да са стандартни,а не съчленени автобуси,но тук проблемът е и финансов.След доставката на Конектотата 204 също е със нови автобуси,309 от люлинските също е с нови,313.306 смени съчленен със соло и там нещата се влошиха.От главните линии само 88 и 120 са на Икаруси(а тези по 120 са ремонтирани изцяло и за мен са си перфектни),както и 102,305, и отчасти 213/214 са на стари автобуси.
Натоварена линия като 111 също е на чисто нови автобуси.

  Така,че всичко е въпрос на приоритети и важност, и разбира се докъдето стигат възможностите.Май само 3 от по-страничните линии има нови автобуси, и то по заповед.

Dragon:
Решават по това кой живее там, кой се вози, какъв е потока, какъв е пътя, кой висш чиновник има вила там, дали народа много пищи че са им скапани автбоусите и т.н.

Repcho:

--- Quote from: Dragon ---Решават по това кой живее там, кой се вози, какъв е потока, какъв е пътя, кой висш чиновник има вила там, дали народа много пищи че са им скапани автбоусите и т.н.
--- End quote ---
е айде сега-виладжиите нямат нищо общо с МГТ. Важните виладжии на София изобщо не ползват МГТ. Приоритетни за обновяване са линиите които минават през централната градска част + най натоварените линии, Манияк го е казал по горе.

difian:

--- Quote from: Repcho ---...difian го е казал по горе.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version