Други видове транспорт > Междуградски автобуси

Автогари в София

<< < (2/10) > >>

garfi:

--- Quote from: tonyyyy on 17.07.2011, 16:57:16 --- Или поне пренасочване на автобуси тръгващи от Централна автогара в югозападна посока към магистралата, а не по стария път.

--- End quote ---
Това би било предпоставка за създаване на нова "хранилка" за инспекторите от ДАЙ. За да се избегне това трябва част от маршрутните разписания да се променят а, това определено е сложна задача за тях!

AROS:
Трябва да се изгради една нова автогара запад, от която да тръгват автобуси за западна, северозападна и югозападна България, да е в близост до МС Сливици и бъдещата гара с метростанция Обеля 1.

DidoGO:
Смятам, че е най-удобно всички междуградски автобуси да заминават от едно място. Това не пречи да има междинни спирки - за хората на които им е удобно. Централната автогара не случайно съществува и не случайно е разположена именно там.

freepigeon:
Според мен автогара в смисъла на сграда с гишета за билети,чакалня и тн до метростанция Люлин не е необходима.Автогарите като цяло са доказали отживялостта си като сгради ако не обслужват голям пътникопоток. Автогара Овча Купел например оттам хващам автобус почти всяка седмица но от години не съм влизал.Единственото предимство на една автогара би била тоалетната но у нас тоалетните на обществени места се заплащат така че все тая....Още повече като знаем че вече водачите продават билети и така или иначе са нагърбени и с тая задача.

AROS:

--- Quote from: DidoGO on 19.07.2011, 13:15:48 ---Смятам, че е най-удобно всички междуградски автобуси да заминават от едно място. Това не пречи да има междинни спирки - за хората на които им е удобно. Централната автогара не случайно съществува и не случайно е разположена именно там.

--- End quote ---

точно обратното, трябва да се облекчи града от задръствания, а това ще се отрази добре и на околната среда.Автогарите трябва да са разположени в периферията на града, до последните метростанции или спирки на скоростен трамвай като сливница,ломско шосе, станция изток, МИЦ, Хладилника и Овча купел. А централната автогара да остане за по-далечни дестинации и всички автогари да са свързани с метрото, скоростен трамвай 5 и 22 и жп мрежата.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version