Други видове транспорт > Междуградски автобуси

Биомет

(1/27) > >>

difian:
Днес на Цариградско видях два нови автобуса МВ Травего.Не бяха заедно, а ги видях в различни посоки и през около един час.Явно са заменили Волвата.Както вече казах са от новия модел и са къса база.

 И сега няколко въпросчета, ако някой знае:
1.Волвата само до Бургас май пътуваха(не съм сигурен за Русе-Силистра).ЗАщо за тази линия поддържаха различни автобуси, при положение че целият им парк от камиони и автобуси е почти само от Скания?
2.Ще продължат ли да залагат само на Скания, а МВ-тата само да заменят Волвата, които също бяха изключения?
3.Защо не са доволни от Волвата?
4.Преди време четох статия за посещение на потенциални клиенти от българия в заводите на Скания.Основно май бяха тествали триосни автобуси.Биомет смята ли да закупува и такива автобуси!

 Ако някой знае нещо относно тези неща, ще му бъда благодарен, ако сподели!

Dragon:
Сега до колкото знам продават 3-4 автобуса и взимат нови. Таква е политиката на фирмата - движат по около 2 години и псоле ги сменят като им изтече гаранцията. MadShofer може да каже със сигурност как са нещата.

difian:

--- Quote from: Dragon ---Сега до колкото знам продават 3-4 автобуса и взимат нови. Таква е политиката на фирмата - движат по около 2 години и псоле ги сменят като им изтече гаранцията. MadShofer може да каже със сигурност как са нещата.
--- End quote ---
Това го знам и аз.Един от бившите им сега е на Кометабус(Севлиево) и пътува до Варна, другите не знам кой ги купува, поне в София не съм засичал.А в сайта им винаги има обява за продажба.

 Мен повече ми е любопитно защо са се отказали от Волвата и дали смятат да купуват по-големи автобуси(Скания и други).В статията, която четох наистина бяха отишли да тестват триосни автобуси.

conecto:
Логото на Кометабус е одрало кожата на Биомет.

difian:

--- Quote from: conecto ---Логото на Кометабус е одрало кожата на Биомет.
--- End quote ---
Даже не са го "одирали" изцяло, а просто са попроменили нещо тук-там.
Ето я статията, за която говорех:http://avtobusi.com/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version