Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Биомет
difian:
--- Quote from: Repcho ---е направо ги пускай, нали форума ни е такъв, интересуваме се
--- End quote ---
Ааа...интересувате се.Само аз си пиша в тази тема.Вижте последните две снимки-като при всички такива официални връчвания, от които съм гледал снимки в интернет.Можеха и един символичен огромен ключ с логотата на двете компании А и присъствието е било на високо ниво за два автобуса само.Явно от МВ знаят що за клиент може да е Биомет.
--- Quote ---На церемонията присъстваха още г-жа Диана Петрова, Изпълнителен Директор на Биомет, г-н Ваньо Алексиев, Генерален Директор на Биомет, г-н Александър Миланов, Ръководител Направление маркетинг и пласмент в Балкан Стар, г-жа Жаклина Тодорова, супервайзър Автобуси Мерцедес-Бенц за България, г-н Ивайло Евтимов – търговец Автобуси Мерцедес-Бенц и г-н Бурак Байкан от ЕвоБус – дъщерната фирма на Даймлер-Крайслер за автобуси.
--- End quote ---
tiristor:
Честити Обаче седалките са им екстра добри, анатомични, меки, изглеждат доста удобни, пък и място за краката предостатъчно... Абе Травего
difian:
Ето какво открих сега.Чудно дали и СО МАТ/Wili Betz също ще направят, защото и те работят с Идеал?
БИОМЕТ инвестира 5млн. EUR в собствен Дистрибуторски център край Севлиево.
conecto:
Браво на Биомет, май те са си най-добрият БГ превозвач
MadShofer:
в неделя живот и здраве може да се видя с моя човек в БиоМет да разкаже малко повече, защото ми се струва, че той кара Травегото на горната снимка
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version