Други видове транспорт > Междуградски автобуси
Биомет
bagercho:
Струва ми се, че Биомет започна да залязва в момента, в който Ваньо Алексиев и секретарката му Цвети решиха да бъдат инфлуенсъри и да парадират с луксозния си начин на живот и автомобили. Което е интересно как се случва изобщо, при положение че автобусните им линии са редуцирани драстично, а техни камиони се срещат рядко по пътищата на България, а в Европа пък изобщо. Единственият възможен вариант ми се струва човекът цял живот да е спестявал и сега да бере плодовете на труда си :rolleyes:
rs_section:
--- Quote from: bagercho on 01.08.2024, 14:52:34 ---Струва ми се, че Биомет започна да залязва в момента, в който Ваньо Алексиев и секретарката му Цвети решиха да бъдат инфлуенсъри и да парадират с луксозния си начин на живот и автомобили. Което е интересно как се случва изобщо, при положение че автобусните им линии са редуцирани драстично, а техни камиони се срещат рядко по пътищата на България, а в Европа пък изобщо. Единственият възможен вариант ми се струва човекът цял живот да е спестявал и сега да бере плодовете на труда си :rolleyes:
--- End quote ---
Биомет прави целия транспорт на Лидл от складовете до магазините. Освен това имат договор със заводите в Севлиево за санитария и возят и тяхната продукция. Отделно май имаха и някакви испански договори. Така че си движат много прилично. Просто при автобусите, за да осигурим комфорта на Ивкони (ГЕРБ/ДПС) се прави всичко възможно да се убият всякакви конкуренти.
bagercho:
Да, сетих се, че основно да зареждат Лидъл съм ги виждал.
V.Peichev:
Винаги са имали малък брой автобуси и практически никакъв оперативен резерв. Чувал съм за отменени курсове заради развалени автобуси или пристигнал отдалеч автобус да поема нов курс след минути. :rolleyes:
yogimax:
Винаги ме е дразнило, че Биомет игнорира такъв град като Шумен, който се намира точно на пътя между Варна и София. Котка се по-малкото Велико Търново, а Шумен се игнорира. Единствената фирма, която упорито не спира в Шумен. Нека да залязват!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version