Други видове транспорт > Междуградски автобуси

Биомет

<< < (2/29) > >>

MadShofer:
Много са си доволни от Волвата, ама им се е изчерпал ресурса, който са им определили и затова ги продават - те са най-старите във фирмата доколкото знам, а иначе си имат договор със Скания, но май е за определена бройка и понеже квотата е запълнена в момента са зели Мерцедеси
Като имам повечко инфо ще пиша по темата...

difian:

--- Quote from: MadShofer ---Много са си доволни от Волвата, ама им се е изчерпал ресурса, който са им определили и затова ги продават - те са най-старите във фирмата доколкото знам, а иначе си имат договор със Скания, но май е за определена бройка и понеже квотата е запълнена в момента са зели Мерцедеси
Като имам повечко инфо ще пиша по темата...
--- End quote ---
На това се надявам, защото се интересувам от международен транспорт и туристически автобуси, а разбрах че имаш информация в тази област...

difian:
Пиша това мнение тук, защото няма за всеки превозвач отделна тема да отваряме.
Днес вечерта видях чисто ново Травего и на Ентуртранс     .Като нови досега те имаха само две Туризмо от по-високата каросерия.Боядисан е в тъмно лилаво и е страхотен!!!Не знам дали автобусът е единичен(инв.номер 19, а Туризмотата са 18 и 17).Направих две снимки, но за съжаление са от телефона, а вече беше леко тъмно.

difian:
Разбрах, че автобусите на Биомет са два.Имам и няколко снимки вече, ако някой се интересува.

Repcho:

--- Quote from: difian ---Разбрах, че автобусите на Биомет са два.Имам и няколко снимки вече, ако някой се интересува.
--- End quote ---
е направо ги пускай, нали форума ни е такъв, интересуваме се

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version