Масов градски транспорт > Качество на услугата
Шофьори отказват да продават билети.
я л т а:
--- Quote from: stankos on 30.09.2022, 08:09:36 --- Психологията на водачите не е мръднала от времето на каруцарите пред кръчмата "Куцио кон " ! Все същите селски тарикатлъци...
--- End quote ---
Тази работа не дава възможност за интелектуално развитие, освен ако човек много го желае и се старае , но това са единици. Обикновенно се състои от сън, работа, и хранене, а забравих, и пиене за лекуване на стреса.
Sixkiller:
Няма да адвокатствам засега, само ще прикача следната снимка, не съм сигурен до колко е наистина от Варна, но пък призивът много ми допада: 8)
София 70:
Когато още имаше сиви сандъци за билети в трамваите една госпожа дойде да настоява да и дам билет без пари, защото машината и глътнала левчето и не и дала билет . Обясних и , че машината не взема жълти стотинки, аз вземам .Машитата гълта левчета и не дава билети , аз давам - винаги, срещу сумата ,разбира се. Машината не връща ресто , аз връщам . И като за накрая - нито имам ключ от машината , нито имам видимост към нея , нито имам нужният софтуер . В крайна сметка госпожата се отказа да иска билет без да заплати.
difian:
--- Quote from: Sixkiller on 30.09.2022, 16:07:25 ---Няма да адвокатствам засега, само ще прикача следната снимка, не съм сигурен до колко е наистина от Варна, но пък призивът много ми допада: 8)
--- End quote ---
Българска класика - грозно залепена бележка, с грешки в нея, върху фабрично поставен екран… Ааа, и проява на самоуправство с надписа, че е забранено говоренето с водача…
Mammoth:
Да, това е във Варна, един от късите Солариси. Целият автобус е налепен с подобни "мисли". :rolleyes:
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version