За Форума > Вашето мнение
До участниците
emo:
Това последното ме навежда на мисълта, че може да се създаде махленска тема за табелите, в Клюкарския раздел, където да се правят предложения за смени, саморъчно изработени табели и т.н. Нали се сещате, че аз като взема някакви табели ще си ги снимам у нас, за да ги пусна, а няма да ги разпъна в гаража.
А пък оригиналната тема нека действително да е само за стари табели, показващи историята.
Tatra:
Нещо не мога да го намеря това group membership? Къде е?
Dragon:
Ако вземеш някаква табела, която е стара и ценна, можеш да си я снимаш у вас и да я покажеш. Но ако вземеш някоя табела, която е в обръщение, то тя не е нещо интересно и заедно с това подбужда към това други потребители да задигат табели, а точно това искаме да спрем. Дори и вие да сте ги взели като някой ви ги е дал, то много от другите участници нямат таквиа връзки и решават също да си вземат табели, като ги свият от някое превозно средство.
Може да си направите тема "Ръчно изработени табели", където да слагате ваши произведения.
Размени - на ЛС.
Dragon:
--- Quote from: Tatra on 03.12.2008, 17:21:53 ---Нещо не мога да го намеря това group membership? Къде е?
--- End quote ---
Редактирай Профила -> Промени Профила -> Group Membership (последното).
ozzy:
--- Quote from: Dragon on 03.12.2008, 17:27:44 ---
--- Quote from: Tatra on 03.12.2008, 17:21:53 ---Нещо не мога да го намеря това group membership? Къде е?
--- End quote ---
Редактирай Профила -> Промени Профила -> Group Membership (последното).
--- End quote ---
Не разбирам защо трябва трябва да си член на някаква група, за да четеш този раздел :angry: Който иска, да си го чете, какво е това разделение?! Малко дискриминационно ми звучи, сякаш всички хора,които искат да четат или пишат в този раздел, са "клюкари", което съвсем не е вярно! Аз например от любопитство бих чел този раздел, но това прави ли ме "клюкар"?
Освен това как новите потребители ще разберат за този раздел, след като той не се вижда? Така опасността от флуудене на темите остава!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version