Транспортът в другите градове > Бургас

Проект за Интегриран градски транспорт - Бургас

<< < (3/141) > >>

io_bs:
А къде ще бъдат обособени такива „бързи ленти“?

did_ko:
Интересно, дали ще се спазят сроковете - ноември 2013. Гледах репортаж по ТВ "СКАТ" около 16 часа. Този път от медията не обелиха нито дума за старите автобуси, дали от "СКАТ" не са си взели поука и да са престанали да плюят по ББ... По отношение на транспортната схема си мисля, че маршрутът на новата линия по посока центъра, след "Mr. Bricolage" ще се завива наляво по околовръстното и ще се излиза на кръстовището на ст. "Черноморец", оттам по познатия маршрут. 25 минути е сегашното времетраене на пътуването от ж.п. гарата до комплекс "Изгрев". А може би новата линия изобщо няма да минава покрай ж.п.гарата, а ще завива след бул. "Ив.Вазов" наляво по "Ботева", след това от светофара на Билкова аптека надясно към Новата поща и след това посока МБАЛ.

Иначе днес се завърна още един представител на втора автоколона - ДАФът 303, който изкара един курс по 8-цата в 13 часа и после пак се "покри".

zirka:

--- Quote from: io_bs on 26.11.2010, 17:55:57 ---А къде ще бъдат обособени такива „бързи ленти“?

--- End quote ---
Интересен въпрос задаваш, ама няма кой да ти отговори! Ако питаш мене, движението към централната част, да е както сега действащото, само еднопосочно, а това за обратно, изнесено над него. Или по-реалният вариант: където може, за сметка на тротоар, залена площ, по–близо до някоя сграда, където не може – няма да има.
 
По "СКАТ"  даваха платен репортаж на събитието, и зам. кметът по транспорт каза: "Най-хубавото е, че цената на билета няма да се променя" – само дето и сам не си вярва! Освен това, общината щяла да задели собствени средства за тролеи. Сегашният гараж, щял да става паркинг, като оставиш автомобила и платиш такса, щяло да се пътуваш безплатно – само не уточни, ако друг автобус пристигне, за колко от пътниците му, важи това... Все работи дето няма да станат!   
 

cvert:


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=666188

zirka:

--- Quote from: cvert on 09.02.2011, 21:04:50 ---http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=666188

--- End quote ---
Ау, ау, ау ;D Гледай ти какво било :bag:! Кога бяха последните местни избори – на 28.10.2007. Колко месеца са минали от тогава – май, 39 месеца и 11 дни. Според представител на най-прекрасната община: ''...общината вече е влязла в процедура и няма да попадне под действието на промените на закона за общинския дълг, по силата на който след 39 месец на мандата не могат да се изтеглят кредити.''
Виж ти какво било, явно е имало нещо, че да се излизат с опровержения по този начин. Изглеждат с нищо непредизвикани, но се е говорило, май, че нещо има. Ми се струва, сега може да се хвърли повече светлина върху повече въпроси  :devil: 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version