Транспортът в другите градове > Бургас

Solaris Urbino 18

(1/99) > >>

Bus_lover:
Тук да се коментират само Solaris Urbino 18

dj_the_bus:
Не, че нещо но ми се струва, че темите стават прекалено разпръснати. По-добре "Соларис "да е едната тема, специално за новите попълнения. Отделно да има "Автобусен транспорт" (като цяло за него- кой, къде, впечатления и организация), "Тролейбусен транспорт" (като цяло за него- кой, къде, впечатления и организация) и "Новини и общи теми" (за новини и общи писания за МГТ, подобно на моя ферман). Като се нашуми за тролейбусите да се сложи и тема за новите тролейбуси, до пускането им и спирането на старите, след което да се слее с "Тролейбусен транспорт".

difian:

--- Quote from: dj_the_bus on 20.02.2013, 17:19:39 ---Не, че нещо но ми се струва, че темите стават прекалено разпръснати. По-добре "Соларис "да е едната тема, специално за новите попълнения. Отделно да има "Автобусен транспорт" (като цяло за него- кой, къде, впечатления и организация), "Тролейбусен транспорт" (като цяло за него- кой, къде, впечатления и организация) и "Новини и общи теми" (за новини и общи писания за МГТ, подобно на моя ферман). Като се нашуми за тролейбусите да се сложи и тема за новите тролейбуси, до пускането им и спирането на старите, след което да се слее с "Тролейбусен транспорт".


--- End quote ---
И тук е мястото за подобни коментари?

Двата модела Соларис за доста различни- дължина, гориво на задвиждаване. Идеята ни с Живко е двата модела да са в отделни теми, останалите автобуси, който са по няколко бройки да се коментират общо (там няма нужда от роене), за останалите фази от преокта за интегриран транспорт ще се пише в досегашната обща тема за доставката на Соларисите. ;) Новите тролейбуси също изцяло ще заместят всичко съществувало досега и ще са в нова тема, а старите теми ще отидат в архивата. Това по отношение на темите за автопарка. На следващ етап според мен трябва да се поподредят и останалите теми, да има обща за новини, отделна за инфраструктура и т.н., което и досега съществува, но може да се направи леко реновиране! ;)

$h@IdEr:
Към 16:00 ч. днес по 12А се появи дълъг Соларис - A2947MB.

did_ko:
Днес успях да се повозя качествено :D на 2951.След тръгването на автобуса по Демокрация от спирката на Трета поликлиника на два пъти изпиука предупредителен сигнал, след което шофьорът намали скоростта и се движеше бавничко чак до спирката на бул. "Никола Петков" (последваща МБАЛ). Да си призная честно, двигателят ми се стори с една идея по -шумен от нормалното (лично мнение). Абе на един колега ще му допадне подобно жужене :D.

Ето и малко снимки от последните дни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version