Транспортът в другите градове > Бургас

Solaris Urbino 18

<< < (2/99) > >>

KRAKOMOBILA:
И аз от едно приятелче разбрах, че съчленените при седене отзад (върху двигателя) има врибрации и шум малко повече от нормалното. CNG-тата били ок.

cvert:


Преди два дни на един от Соларисите (не знам номера) по линия 30 са му откраднали детското столче което е монтирано на седалката.

plastikat:
Незабавно да им монтират камери!!! Ганьовци сме и ганьовци ще си останем!!! Дорасли сме само за автобуси от типа на Чавдар 11Г5, но вътре да не са със седалки, а с дървени пейки. Нищо не става от нас :rev:
Edit : За малко да нагънат един от новите SOLARIS URBINO 18. Две жени са със спукани глави.

--- Quote ---"Неизвестен шофьор пресече пътя и отне предимството на един от чисто новите общински автобуси и едва не предизвика катастрофа. Това станало около 13,30 часа вчера  на булевард "Стефан Стамболов" в посока от хотел "Космос" към ВХТИ. За да избегне удара с лекия автомобил, 39-годишният шофьор на рейса рязко ударил спирачките.

Две жени, неочаквали внезапната маневра паднали на земята и получили наранявания. 48-годишна бургазлийка е настанена в МБАЛ с с контузия на главата и разтегнати връзки на шийните прешлени, без опасност за живота. Втората пътничка, на 57 години, е с контузия на главата. След преглед е освободена за домашно лечение. Водачът на лекия автомобил е напуснал местопроизшествието."
Източник : http://www.burgasutre.bg/2013/03/02/157298-pian_bez_knizhka_pregazi_dve_detsa
--- End quote ---

roshko25:

--- Quote from: cvert on 02.03.2013, 09:07:23 ---Преди два дни на един от Соларисите (не знам номера) по линия 30 са му откраднали детското столче, което е монтирано на седалката.

--- End quote ---
Отвори отделно, хубаво огледай средата и си кажи мнението (едва ли е по линия 30) - шофьорът не е виновен, защото рейсът си е пълен с хора. :s Предложение: да се махнат детските столчета на всички автобуси, докато не бъдат сложени камери...

did_ko:
Не мога да възприема автобусна линия (била я и работническа) да има по един - единствен курс сутрин и след обяд - сутрин от к - с "Изгрев" в 07:30, а след обяд в 17:00 от "Корбсо". Става въпрос за линия 101, която се обслужва от съчленен Соларис - днес видях 2963.

По 12 пък днес се появи (поне за един курс) 2972.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version