Масов градски транспорт > Качество на услугата

Недобросъвестни шофьори и ватмани

(1/1382) > >>

София 70:
Repcho: В тази тема се пише за недобросъвестно отношение от страна на шофьорите и ватманите към техните служебни задължения, вследствие от което е нарушен и комфортът на пътниците

Днес , се прибрах с 22 ,с м . 4105 около 17 ч..Ватманката абсолютна некадърничка. При ход и спиране кракът и натискаше и отпускаше педала в интервал от по две секунди. Резултатът - постоянно неприятно лашкане. Не се стърпях и и казах , че имам чувството , че има паркинсон на краката.
Отвратителна пача.
Ако бях шеф експлоатация незабавно бих я свалил от линия.
Подобни некадърници съм засичал и в 78 .

CKD:
Има една Дафина - титулярка на 4107 - и тя така кара - тръгни-спри, газ-спирачка... Такива и аз не ги понасям и понякога ми идва да ги нашамаря и изритам от кабината.
А тая на 4105 да не е била с дълга коса вързана на плитка и лупи?

NiGhtPiSH:
Мога да потвърдя, че са големи охлюви. Возих се оня ден по едната 41хх с МОДА, караше я една заспа. По Янко Сакъзов бяхме направо спрели... И пак тръгни спри....

conecto:
Аз добавям Зина и мъжът й на ТБ 2102. Дразни ме и младия на 2104. Въобще шофьорите от 21-ва серия на "Надежда" като цяло не ми харесва как карат.

etnies:

--- Quote from: conecto ---Аз добавям Зина и мъжът й на ТБ 2102. Дразни ме и младия на 2104. Въобще шофьорите от 21-ва серия на "Надежда" като цяло не ми харесва как карат.
--- End quote ---

Те преди бяха в стоянка Левски, или бъркам. Както и един друг приятел на емо от форума на СКГТ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version