Транспортът в другите градове > Велико Търново

Велико Търново - обща тема (2)

<< < (4/99) > >>

Bus_lover:
Някои сигурно са си помислили, че подписът е задължителен, но не е. Аз днес се возих в 2088 (най-големият карък от всички Ириси - първо бай Росен блъсна човек с него, по-късно се наложи месец и половина да отсъства заради мутреса с джип, докато му направят нова предница, а помним и инцидента с вратата на полицейската кола от миналия петък) и кондукторката (кондукторките са си на работа днес, само че в ролята на агитатори и събиращи подписи) изобщо не ми и предложи да се подпиша. То аз нямаше и да го направя, де. Иначе от цялата тая работа май само Атанасови ще загубят - шофьорите и кондукторките сигурно ще бъдат наети от превозвача, който ще поеме техния пакет, макар че след тая подписка няма да се учудвам да бъдат помилвани. Ако наистина щафетата бъде поета от "Надежда", едва ли ще смогнат да обслужват още 4 линии само с наличния си персонал, а и сигурно няма да откажат да купят Ирисите, Реното и Фолксвагена. МАН-овете и Отойолът обаче сигурно ще идат за скрап. А като стана дума за тях, видях в 12:30 0138 по линията за Килифарево аварирал на спирката след автогара "Юг" в посока Дебелец. Всички бяха слезли и вече чакаха резервата.

Hakkinen:
"Надежда" не участва за пакета с линия 13. По-интересното е, че "Алекс ОК" залага на билет от 40 стотинки. Което, сещате се, никога няма да стане. Почти сигурно е, ако не се случи чудо, че те ще спечелят пакета. И тогава да видим как ще се обслужва линия със заложени четири автобуса от два. :) Понеже се съмнявам, че няма да се наложи да се вади автобус от 13-ката, за да иде да покрива други линии, както днес стана два пъти с 20-ката. Аз не знам има ли ден, в който всичките му автобуси да са здрави.
Пламен винаги е правил мизерии, няма спор. Но поне автобусите му са читави, поддържа ги добре, шофьорите и кондукторките не се държат като селски тарикати и махленски лелки. Реално, докато от Общината не разберат, че този конкурс трябва да бъде обявен изцяло наново, никога няма да спрат споровете. И все някой ще обжалва. И съдът ще отменя класирането.
Процедурата е тотално опорочена още от самото ѝ създаване. Ама стане ли това нещо, "Алекс ОК" ще си загубят 2/3 от линиите.

ari_91:

--- Quote from: Bus_lover on 10.01.2014, 14:12:15 --- А като стана дума за тях, видях в 12:30 0138 по линията за Килифарево аварирал на спирката след автогара "Юг" в посока Дебелец. Всички бяха слезли и вече чакаха резервата.

--- End quote ---
Вечерта си беше на линия, явно повредата не е била сериозна.

fenka:
За много години и от мен! Живи и здрави!
Та това Алекса са голяма скан долна!!!! Днес по 20 пак Отокар и още на Качица посока център вече пълен!!! Хората се размърмориха и 110 намаза, не че там беше много голямо, ама мидито по добре от Отокара. :angry:

handstake:
Реното кашон е днес по 77. Не знам какво е било положението вчера с 13-те, но съм сигурен, че всички ще се съгласят, че тази линия не трябва да я карат нито Атанасов и СИЕ, нито АЛЕКС eG`y. Най-справедливо в случая според мен е изцяло нов конкурс, в който да се види какво е било положението и до сега, т.е. да не се гледа предлагана цена 40 ст., имайки предвид, че към момента я няма. Най-справедливо е, опериращите сега да си предложат цената с която карат, т.к. ако можеха да я свалят нямаше да вземат тези пари, а тези които нямат линии към момента да си направят оферта, която им стиска да спазят.
С 4 автобуса месаря може да запази 1 пакет, алексите нямат ресурс за повече от 2 пакета, показаха и доказаха. Надежда и ПП са тези, които никога не са оставяли линии с кола по-малко, така че те са фирмите, които трябва да държат по-голямата част от пакетите, обявени в конкурса!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version