Транспортът в другите градове > Велико Търново
Велико Търново - обща тема (2)
Bus_lover:
Ако "Алекс ОК" не държаха проклетите линии в Павликени, щеше да има достатъчно автобуси за Търново сигурно, още повече че по-интересните попадения от подвижния им състав са там, ама не. Затова пък единственият голям автобус по градските им линии днес е 0867 по 5-ицата. По останалите линии 1315 е 20-ка с Галин, както се възмутиха вече над мен; 1319 е 2-ка с Распутин; 0235 е на 110; 3317 е 50 с шофьора на 3560, а по 70 е 9214. Нали казваха през пролетта, като дойде тестовият двуврат Ирис, че имали готовност да вземат няколко такива? Ако вземат пакета с 13-ката, ще им трябват, макар че и месарските могат да купят сигурно, както вече казах.
При "Надежда" по 4-ката е 8525; по 3-ката са 8526 и 5370, а по 9-ката и 40-ката няма нищо необичайно за тях - надявам се проклетият 5596 да сгъне най-накрая.
Hakkinen:
Пламен няма да се остави така, още повече, че призна за съдружието си с Чеха /Йосиф Новосад, фирма "Чех"/, който е доста силен финансово. Щом извади в кеш пари за четирите Кросуей..
Реално, само "Надежда", "Пътнически превози" и Пламен / Чех плащат пълната стойност на което и попълнение(я) да вземат. Алекс имат сигурно поне 16 автобуса на лизинг - т.е. всичките им нови от над 60-е. А то това, че имат готовност да купят 4, 10, че и дори 40 (:punk:) чисто нови машини, се говори още от 2010-а година. :D Те че вкарват и те бройки, вкарват, ама са били нови преди 15-20, че и отгоре години. :D
simo:
Не знам дали сте го обсъждали, но вижте кой си продава няколко от автобусите: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=3&act=4&adv=31388735245817970&f1=details&slink=5c3c5a
Hakkinen:
На фона на целия недостиг, който имат от автобуси и липсата на изгледи за нови.. странно. Дано пък Алексите докарат нещо свястно най-накрая. Или това е знак, че "Надежда" наистина ще поеме доста от техните линии..
handstake:
Oбява за 4 автобуса ми звучи като "скоро сме с пакет по-малко" :D
Днес по 77, както и миналата неделя 3372. Много взеха да ни глезят уикендите нещо :D
Поразгледах и аз обявите от региона и попаднах на икарус, който аз поне не съм виждал, а на някой от вас да е познат ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version