Масов градски транспорт > Качество на услугата

Осветлението във возилата

(1/19) > >>

difian:

--- Quote from: Ikarus ---...Много ми хареса в 2051 мисля,че беше няколко от лампите му бяха от автобус Икарус такива малки,жълти крушки,но с тяло на оригинална тролейбусна лампа от Икарус.
--- End quote ---
Е то това е най-гадното на автобусите, наред с гадната воня на прах и изгорели газове- липсата на луминисцентно осветление и сумракът, който цари вътре...

etnies:

--- Quote from: difian ---Е то това е най-гадното на автобусите, наред с гадната воня на прах и изгорели газове- липсата на луминисцентно осветление и сумракът, който цари вътре...
--- End quote ---

Автобуси с оригинални ослепителни тела почти не останаха. и на Дупнишките започнаха да им слагат луминисцентно

ozzy:

--- Quote from: etnies ---Автобуси с оригинални ослепителни тела почти не останаха. и на Дупнишките започнаха да им слагат луминисцентно
--- End quote ---
то така и трябва  Аз съжалявам, че само на малашевските Икаруси слагат луминисцентни...

etnies:

--- Quote from: ozzy ---то така и трябва  Аз съжалявам, че само на малашевските Икаруси слагат луминисцентни...
--- End quote ---

E защо съжаляваш? То си е за радост - луминисцентните тела дават повече светлина, а и са по-издържливи...

ozzy:

--- Quote from: etnies ---E защо съжаляваш? То си е за радост - луминисцентните тела дават повече светлина, а и са по-издържливи...
--- End quote ---
не ме разбра - съжалявам, че не слагат на дружбенските и землянските

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version