Масов градски транспорт > Актуална информация

Трафикът

(1/88) > >>

vesko76:
От около 30 мин има протест на Орлов мост, така е е препоръчително да не се минава в района.

martin4o:
Днес на обръщалото при Зоопарка един гъзар с джип (Mercedes GL) си беше зарязал колата точно пред входа на аварийни. Тъй като доста време не се появи, а в колата нямаше никого, реших, че се е изциганил да си спре точно пред входа вместо да ползва паркинга. Имаше място за минаване на автобус.  3300 по 88 пристигна на последната спирка и водачът подмина джипа и спря. Все пак нямаше достатъчно място за да може друг автобус да успее да мине пред него, а след няколко секунди се появиха 1967 и 2032 (видимо позакъснял). Водачът на 2032 в продължение на минута-две не спря да надува клаксона но нито някой се появи да премести колата, нито този от 3300 се мръдна да направи място (твърдеше, че автобусът се развалил). Накрая, леко поизнервен, шофьорът на 2032 отиде и се развика на колегата си защо не мръдне, този с джипа можел след 2 часа да се върне, а курсът щял да замине по дяволите. Водачът на 3300 отговори, че предпочита да викнат линеен и полиция, защото тарикатът си го заслужавал. В крайна сметка се разбраха и този с 3300 потегли.
Интересно ми е, ако този на 3300 също се беше направил на интересен и бяха викнали линеен, щяха ли да отнемат курсовете на водачите. Щеше ми се да има такава възможност, защото наглеците, спиращи както им е кеф, хич не са малко, а често остават без последствия.

AGENT 006:
Положението в София в момента е такова, че пътуването с кола и преминаването по основните пътни артерии е свързано с нерви, чакане, задръствания колони и пълна дезорганизация. Наложи ми се пътуване от летището до "Люлин". На "Цариградско шосе" в разделителната ивица при блок 30 поставят постаменти за стълбове, не знам какви и за какво, но лявата лента посока центъра е затворена и има прилично задръстване още от Окръжна болница, без предубреждение е започнат ремонт на североизточната рампа към "Площад на авиацията", а на "Орлов мост" и университета дежурното положение добавено към проблеми в района на летището на "Продан Таракчиев" и "Христофор Колумб" най-вече. Най-добрите варианти за избягване на "горещите точки" са всяческо избягване на наложените главни пътни артерии като "Цариградско шосе" и вътрешния ринг, както и по възможност участъка от "Орлов мост" до "Иван Гешов" по "Евлоги и Христо Георгиеви" и "България". Положението за южните квартали с проблемите по булевард "България", "Гоце Делчев" и "Цар Борис III" предполагам не е много по-добро.

mitakis:
Ако има неразбрали, да знаете че Орлов мост е затворен, тоест начало/краят на Цариградско шосе.

viktor_bdz:
Вече е отворен. Имаше шествие на цесекари.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version