Маршрути > Въпроси

Пътуване с карта по променени маршрути

(1/7) > >>

701:
Имам едно въпросче... Имам карта за ТМ 12. Сега като правят ремонт на Лъвов мост и Тм 1 и 7минават през Македония. 7 върви по Ботев. Та въпросът ми е Мога ли да пътувам с Тм 7 по Ботев??? Все пак маршрутите се припокриват с 12   Надявам се да получа бърз отговор

niki88z:

--- Quote from: 701 ---Имам едно въпросче... Имам карта за ТМ 12. Сега като правят ремонт на Лъвов мост и Тм 1 и 7минават през Македония. 7 върви по Ботев. Та въпросът ми е Мога ли да пътувам с Тм 7 по Ботев??? Все пак маршрутите се припокриват с 12   Надявам се да получа бърз отговор
--- End quote ---
Да, можеш, да използваш картата за всички превозни средства, където маршрутите И СПИРКИТЕ се припокриват, тоест от пл. Македония до 5-та градска болница!

ПП: имаше отделна тема за въпроси и отговори ;-)

701:
Ами не съм я видял. Защото като гледах преди време в сайта на СКГТ и там имаше няква подобна тема и от ръководството бяха отговорили, че при тва положение не бих могъл да пътувам, защото тм7 го няма на спиркознаците на която и да е спирка на Ботев. Но според тва е глупаво да се гледат спиркознаците. Мисля, че мога да пътувам, тъй като и двата трамвая вървят по една и съща линия в този участък

София 70:

--- Quote from: niki88z ---Да, можеш, да използваш картата за всички превозни средства, където маршрутите И СПИРКИТЕ се припокриват, тоест от пл. Македония до 5-та градска болница!
--- End quote ---
Всъщност от Журналист до илиянци можеш да ползваш и другите трамваи. Само не забравяй на Пета градска ако продължиш с 1,6 или 7 рискуваш да те глобят .От 5-та градска до Триъгълника освен с 12 можеш само с 19!

701:

--- Quote from: София 70 ---Всъщност от Журналист до илиянци можеш да ползваш и другите трамваи. Само не забравяй на Пета градска ако продължиш с 1,6 или 7 рискуваш да те глобят .От 5-та градска до Триъгълника освен с 12 можеш само с 19!
--- End quote ---
Напротив аз знам, че от 5 градска до Триъгълника мога да пътувам, защото правилото било, че на първата спирка, на която се разделят двата маршрута(Триъгълника) трябва да слезна. Говоря за 12 и 6,7,1

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version