Архиви > Архивирани теми

14 години GT Sofia и разходка с трамвай София 100 - 435

(1/31) > >>

viktorlc:
Създавам настоящата тема, във връзка с годишнината на форума и появилата се идея да има разходка с учебната София 100 - 435.
Предложението тази година е събитието да се състои на 12-ти януари (неделя). Следобедът да се разходим с учебния трамвай за 2 часа като за целта има желание ватманите във форума да го карат. За да ни излезе евтино, някой от тях като служител ще трябва да го наеме. Ако "Столичен Електротранспорт" се съгласи, ще ни струва около 260-270 лева. В зависимост от това колко хора присъстват, ще се определи единичната цена за пътуване. Ако присъстват 27 души - ще е по 10 лева на човек.
Маршрутът трябва да е с начална и крайна спирка - депо Банишора (за да не губим от наетото време) като маршрута из София ние трябва да го определим, съгласно изискванията на "Столичен Електротранспорт" за недопустимост на български мотриси по някои трасета. Знам, че ще има много желаещи да усетят и чуят отново София 100 на паралел.
След това можем да отидем с метрото до същото заведение, в което бяхме миналата година - Пицерито в жк Дианабад. В близост спират 88, 94, 102. Малко по-далеч са 67, 413 и МС Г.М.Димитров.
Или пък на друго място - предлагайте. Също така - заявете се в пост кой би имал желание да присъства на возене със София 100?

За заведението:
Dragon
victorlc
mitakis
UMSofia
RADOCVET
Ivo
blagun
Fantomas
Tatra
spicy_e + 1
2828
AROS
UMSofia
Mammoth
balkanyon
Bahner
emo

emo:
За трамвай съм категорично ЗА. А и в самия 435 май никога не съм се возил.

Всъщност защо не се помисли за наемане на ЗиУ-то?

stankos:
Ще присъствам !

Pesho1991:
А мога ли да питам, ако аз не мога да присъствам, а имам един познат студент първокурсник, ентусиаст, той може ли да дойде?

viktorlc:
може

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version