Снимки и видео > Снимки
ИЗБОР ЗА НОВ МОДЕРАТОР!
spicy_e:
След близо 3 години като модерадор, мисля че е време за промяна в темата. Мина се доста време откакто станах модератор, първоначално не бях приет особено добре от някои от потребителите. След първоначлен шум нещата се успокоиха и започнах да си върща работата. В очите на някои няма да остане позитивно мнение за мен, в очите на други ще е обратното, но все пак всеки има правото на мнения. В последните месеци нямам почти никакво свободно време и именно това е причината, за да взема това решение да се оттегля. Смятам също така, че трябва да дойде някой с нови идеи, който да може да запали новите хора във форума по това да снимат.
Който желае да стане модератор, по подобие на предното преразпределение на ролите ще помоля всеки желаещ в тази тема да обясни на обществеността поради каква причина желае да бъде модератор, какви биха били целите, ако стане и какво би направил, за да ги постигне.
Давам време 72 часа, за постъпване на предложения за кандидатите. През това време останалите секции в темата ще бъдат заключени, за да може цялото внимание да бъде обърнато към тази тема, за което предварително се извинявам на всички.
Благодаря Ви за вниманието!
emo:
Категорично бих казал, че си бил най-добрият модератор на раздела от негото му създаване.
Pesho1991:
Аз подавам кандидатура за модератор на раздел снимки. Знам, че съм от по-новите потребители и не пиша редовно, но винаги следя дейността във форума.
Разгледах предния конкурс за модератор и внимателно се запознах с програмите на предните кандидати. Единствено мога да кажа, че ще е трудно на когото и да е да поеме поста след спайси. Моята визия е да продължа досегашната политика на модератори, като ще се опитам да проуча възможностите на форума, за да видя дали е възможно по някакъв начин да се отбелязва победителят от конкурса снимка на месеца. Сигурно ще се питате защо? Отговорът е следният- забелязал съм, че само малка част от потребителите на форума участват в този раздел активно. Идеята ми е да се маркира по някакъв начин победителят от конкурса снимка на месеца и като пише мнения в другите теми, по този начин да привлича внимание към раздел снимки. Понякога такива малки неща променят много. Искам да отбележа, че това по никакъв начин не издига някой потребител спрямо другите, предложението е като един вид реклама на раздела.
За мен ще е мисия да запазя качество на този раздел, но и да се опитам да го популяризирам още повече. Тъй като знам, че приемствеността е най-важна в такива моменти ще се радвам да работя със сегашния модератор. Ще се радвам и на подкрепата на всички съфорумници и ще оценявам вашата критика и предложения. Винаги съм се стремял да съм неконфликтна личност, да имало е случаи, когато не съм бил с подходящ "език" за форума, но винаги съм гледал да спазвам добрия тон. За мен ще е важна работата в екип и приемствеността, защото така може да направим този раздел още по-добър. Ще завърша с няколко думи в духа на спайси: човек първо възприема с очите си транспортът и той ни радва на снимки, но истинска радост доставя хубавата снимка!
davidcho10:
Този раздел се нарича "снимки" и конкурсът в него печели човекът с най - добра снимка за месеца и това го решават хората подали глас въз основа на това дали някои от снимките им допада. Напълно нелогично е, победил да е този не с най - добра снимка, а с най - много или най - хубави мнения из всички теми на форума. Ще се надявам да не си ти модератор на този раздел, не че и качвам снимки, но все пак.
Pesho1991:
--- Quote from: davidcho10 on 15.04.2020, 15:29:39 ---Този раздел се нарича "снимки" и конкурсът в него печели човекът с най - добра снимка за месеца и това го решават хората подали глас въз основа на това дали някои от снимките им допада. Напълно нелогично е, победил да е този не с най - добра снимка, а с най - много или най - хубави мнения из всички теми на форума. Ще се надявам да не си ти модератор на този раздел, не че и качвам снимки, но все пак.
--- End quote ---
Не ми се спори, но искам да прочетеш внимателно пак какво съм написал и да помислиш добре. Ако имаш някакви въпроси, които са конкретни или нещо не си разбрал отправи си критиката, а за дребнаво заяждане ще те помоля да ми пишеш на лични съобщения и може да го обърнем на стил "квартална кръчма след 2 ракии"
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version