Отклоняваме се от темата, но не е точно така. Първата си кола баща ми продаде, защото не я имаше за нищо, беше купил каква и да е кола, за да има някаква, но никога не ѝ е имал доверие, а тогава и аз и брат ми бяхме малки и беше активната семейна кола. Втората кола беше продадена след съмнения за преразход, които останаха и след един куп пари за нови сегменти, респективно гарнитура на главата. Третата кола пак без климатик, на баща ми му омръзна и се отказа от нея, четвъртата 1.8 16-клапанов бензинов двигател, неудачен експеримент. Петата кола предоверяване на селски майстор, който нямаше грамотността да смени дефектния инжектор като хората и на баща ми му писна и от майстора и от колата, но многократно е казвал ако бях намерил адекватен майстор и до днес можеше да си я карам. След това Голфът, който карам аз, който баща ми замени с по-нов, който се оказа удрян и не държеше реглаж и завърши 2018 г. с мистериозен проблем с непалене, а предпоследната си кола баща ми продаде за малко SUV, защото вече няма колене за да се качва и слиза от стандартна кола. Баща ми по никакъв начин не се интересува от себедемонстриране, даже напротив, но е перфекционист, затова му е такава историята с колите, но както и да е, стига с офтопика.
Между другото 2025, не знам спиран ли е бил, не е ли, не го бях виждал от половин година, вчера го видях по 94, не знам дали само на мен ми се е губел и наистина ли е бил спрян.