Днеска ходих да ги разгледам. Вече всичките 20бр. са регистрирани и днес ги миеха, за да им налепят цветчетата.
Ооооо супер, вече са пристигнали, много добре изглеждат също така, на мен ми харесват. Дано дълго време да им се радваме. Хайде честито от мене.
Перфораторите ще ги слагат на колоните, т.е. ще ги дупчат.
Жалко. Ще развалят колонките. Нека по-добре да ги закрепят за дръжките, както го направиха със соло тролеите 26Tr, за тези последни добре го обмислиха да не развалят салона.
всички надписи са на български език
И на тролеите Škoda Solaris е така, допуснали са го от производството че са предвидени за България и добре се се сетили да улеснят Българските пътници, знаейки че предимно такива ще се качват.
и аз веднага открих една грешка върху копчето за блокировките пише спираЦка, но това не е от голямо значение 
И на DAC Чавдарите имаше правописни грешки, като например “Чук за счупване на стЕклото”, и нещо по стълбите но забравих какво беше ама като не ми беше нужно не ми правеше особенно впечатление. Разбира се, че не е драматично, най-важното е да се сещаме за какво става дума, шофьорите очевидно ще се сетят за какво става дума, и после след като ги покарат повече няма дори да обръщат внимание.
Зареждането на метана става през капаче до първата врата, ама не се сетих да го снимам него
Не е драма, ще го снимаш някой следващ път.
Шоф. седалка е въртяща се, огледалата са електрически, с нагреватели. Първата врата не е разделена, но на едната крило има нагреватели, както и на страничните стъкла на кабината.
Улесняване на работата на водача, браво, екипирани са. И на крилото на вратата, и на огледалата, и на страничните стъкла на кабината, така да се отсрежават и да може водача да си вижда, без да има нужда да стърже скрежове и ледове, добре за Софийската зима, тя е бая тежка.
Ето и малко снимки, не са много хубави, има и още - всичките ще ги кача в групата във фейса. Ако искате ги разгледайте там.
Хубави са снимките, поне на мен ми харесват, добре си ги направил, и благодаря че си ги споделил с нас, да можем и ние да гледаме. И също така ни потвърждават, че автобусите наистина да дошли в София.
Като цяло много ми харесаха.
Макар че аз не съм ги виждал наживо, съдейки по снимките гледката ми харесва като цяло.