Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ooleg

Pages: [1] 2 3 ... 211
1
Разни / Re: Коронавирус
« on: Yesterday at 15:05:35 »
Много правилни, умерени и добри действия от Стойчо Кацаров! Браво!
https://www.mediapool.bg/noviyat-zdraven-ministar-udalzhava-zhivota-na-hartienite-retsepti-news321931.html

Оставя възможността за хартиени рецепти, когато се заплащат от пациента. Т.е. белите рецепти ще могат да си се вземат на хартия както до сега. Оставя ограничението, тези по каса да са само електронни.
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/05/17/4210337_ot_ponedelnik_do_chetvurtuk_shte_se_vaksinirat_samo/?ref=home_mainStory
От понеделник до четвъртък включително ще се ваксинират само възрастни и болни хора. Здравите и правите ще са от петък до неделя.

Едит 18:47
На погребалния агент Ангелов не му допада разбира се новият график за ваксинация :
https://petel.bg/m/index.php?action=view&id=405703&opinion=

На тоя "лекар" явно са забравили да кажат, че целта на лекарите е да пазят човешкия живот, а не да осигуряват пътни листи и ваканции!!!!

Едит 21:13
Уж бившото гадже на Ангелов започва да. си признава как бил принуден да подпише разходи за милиони в Александровска
Quote
Доц. Оскар от Александровска: Накараха ме да подпиша 14 протокола за 30 млн. лева разходи

https://mobile.frognews.bg/article/217694/

2
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: Yesterday at 14:15:23 »
Каквото и да докажат медиите ще обърнат палачинката само, когато се смени причинителят дето ги кара да са толкова жалки. Сякаш за бТв това е Хекимян!
Няма да забравя като се върна на работа в сутрешния блок на 1-ви септември насред огромни протести и насилие над хората от ето това жалващо се л@йн0, дето било уволнено:

https://petel.bg/Ivaylo-Ivanov-na-zhivo-sled-otstranyavaneto-si--Razbrah-ot-mediite__405669
..та за Хекимян най-важна тема, на която посвети две предавания беше ...заблатяването на 7-те Рилски езера.
Не забелязвам да са спрели заблатяването, ама на битите им мина и без Хекимян.

Та жалващото се насилниче:

Дето освен, че би журналисти, освен че би невинни граждани, освен всичко, а ходеше по нощите по орлов мост да вдига палатки!
Егати и наглото ! Какво иска?! Иска да папка още! Е няма !

Имало нищожеството "прекрасни спомени от творческия му път"! Някои хоряа нямат такива прекряасни спомени от "творчеството ти"! Нещастник!
Аз имам много прекрасни спомени от сълзотворния ти газ на 2-ри септември!

3
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: Yesterday at 09:25:57 »
Сутринта гледах интервюто на Бойко Рашков по БТВ!
Брей телевизиите можели да се дъвчат с министър! Можели да гризкат, хапят и т. н!
И какво излиза! Принципа да не хапем властта беше заменен от принципа "да не хапем Борисов и ГЕРБ" независимо от ролята им.
Само, че това има едно единствено име - необективност и слугинаж, който я поражда. Вече не може да мине номера със страх от управляващите. Вече значи да искаш да убедиш зрителите,  че винаги правите са само едни.
Когато партиите от дясното, разделени,  не влязоха в 44 НС през 2017 г.  медиите ги игнорирахха до протестите скеф. Сега вече са много плуралистипни и не пропускат шанса да се наслаждават на извън парламентарните Атака, ВМРО, НФСБ, Марешки! До толкова са станали демократи, че чак забравят част от парламентарните!
Да се чудиш как са толкова израснали, че протеста на 100 души сега им е по-важен от протестите на десетки хиляди от лятото.

Забележка: Не разбирам още, как медиите станаха толкова демократични, че им е по-важно мнението на 1%тки като Атака, НФСБ, Марешки, обаче 3%тки като Божков забелязват само при спорове с министрите.

4
Разни / Re: Коронавирус
« on: 16.05.2021, 19:54:15 »
Аз пък не схванах тая глупост кой мозък я в родил и с чие позволение. Щото кво пречи някой да те кара да се ваксинираш през месец щото на него му се вижда сигурно по тоя начин.
Понякога е толкова хубаво да се разболеем като едно време!

5
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 16.05.2021, 11:03:34 »
Няма само два избора. Просто като си извън казана, трябва повече да ползваш медии за информация. Част от тях са като ПИК. Виждал съм хора, колеги, умни, коитоне следят нещата и като им се наложи да схванят изведнъж нещо почват да роят с гугъл и попадат на онези. И се самопропагандират.
Например очевидни манипулации като думите на Рашидов, че са ни пробутва ли в момента президентска република.
Че през двете служебни правителства на Плевнелиев къде беше разликата? Единствено, че Борисов беше избрал президента,  а не Нинова.
Каква президентска република е ставащото според Конституцията на Парламентарна Република?
Иначе аз,  а смятам и ДБ харесваме сегашния вид уредба на страната, с изключение на Съдебната система.
Смятаме, че ранената и превзета Съдебна система и Прокуратура е причината за проблемите.
Като няма наказание за престъпления, се насърчава беззаконието. Или казано иначе, че невинността се продава. Който краде има пари да си я купи.
Единоначалието в Прокуратурата пък е причина за политическо вмешателство и подчиняването. Шефът налага прокурорите, които да влязат като предложения за прокурори във ВСС. Така става пълен батак справедливостта. Държавните такси базирани на материален интерес пък правят скъпо гражданското производство. Демек правосъдието е бавно и скъпо - следователно е чисто хипотетично.6
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 15.05.2021, 21:58:44 »
Циркулират някакви слухове, че Радев действа по заръките на един много богат българин. Дали е така, времето ще покаже.

Как мислиш, че ще покаже времето? Нищо няма да покаже! Онзи човек, за когото говориш, нито е прекрасен, нито е сатана. Не мисля, че скоро може да бъде осъден за нещо.
Обаче,  има едни 700 млн. лв, които не са отишли в сметките на държавния бюджет, а в ГЕРБ.
Според тебе е харно, когато вземе ГЕРБ парите и когато кака Севда ходи на Московска при него, обаче иначе президента бил много близък с него.
Много им се иска на някои да си направят клипчета с всеки,  ама с Цветан Василев и с Черепа не могат.
Обаче почеркът е еднакъв. Ползват ги за своите цели и когато им посегнат на бизнеса и нещата почнат да засичат - изкарват ги чудовища. Ама не могат да ги осъдят с години!
Съветеам те да не мислиш като ПИК!
Осврн това масовия българин има симпатия към черепа, ако не знаеш. И тя стана благодарение на ГЕРБ през 2020 г

Нещата с Божков са супер елемеарни. Докато си плащаше на ГЕРБ лотарията цъфтеше. На ляво и дясно се продаваха талони и се рекламираха. По Борисово-Домусчиевата Нова телевизия се въртяха реклами и тегления със синоптички,  а в събота имаше еднощасово предаване с водещ онзи как се казваше с голата глава Бахаров. Но нещата почнаха с Пеевската Лафка. Лафките на Пеевски бяха станали дефакто тото пунктове с продажба на цигари, кафе и други неща. Пеевски въртеше на Черепа дълги години основния оборот и виждаше какви обороти и печалби има.  И когато се разраства много извън Лафка той пожела да има дял от бизнеса. Не е тъп да изкарва голяма част от оборота в Лафка и да изпусне парата. Пък и фалира Булгартабак като спря контрабанда та за арабските страни, като падна Ислямска държава. И поиска дял от Черепа. Той го отряза.
Затова му взеха бизнеса и му оставиха задълженията да изплаща печалби без да изкарва пари. Той фалира, но взе че избяга!
За тебе не са ли притеснителни иначе екзекуциите на ИД с кадри на български цигари?

7
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 15.05.2021, 18:09:46 »
Ен повече ме притеснява, че в МВР се продава заедно с прокуратурата невинност.
Като броил парите на разследващото ченге, а той ги делне с прокурора, дори да са те снимали на камера как обираш заведение,  може даже да те глобят, че си разпространил личните данни на тоя на видеото.

Извън темата, но какво мислите за честността  му?
https://mobile.frognews.bg/article/217577/

8
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 15.05.2021, 11:30:36 »
Има и странни неща с назначенията.  Например шефът на НАП дето е кълтурист и не си е плащал уж здравните осигуровки. Ако старата шефка не беше свалила летвата в земята щеше да мине за лошо назначение.  Просто трудно може да има толкова лошо като Борисовото.
Оня пък дето уволнил калинката шефка на Агенцията по инвестиции се оказа зам на Лъчезар Борисов - демек гербер се оказа ревсншиста срещу герберовата калинка.

Служебния кабинет има една голяма полза! Вижда се, че извън 2-3 месец не благодарна дейност на косене на плява, ще е задължително нужно редовно правителство с ясна програма и ясно мнозинство в НС, което да я съпртва.  Повече няма да може нито със служебно, нито с ГЕРБово-шкембесто правителство и мнозинство.
След като се ососи, се разорава и после се сее за да проникне.
Сега сме на етап косене на буйната трева, че да може магарето да тегли ралото по-лесно без да му се закача в обраслата с трева нива.

9
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 14.05.2021, 22:47:05 »
Скандал описан в "Шпигел", който замесва в корупция Меркел и Борисов. Става въпрос за доставка на защитно облекло за германската армия от Хасково в началото на пандемия та през 2020 г.
https://narod.bg/2021/05/14/%d1%88%d0%bf%d0%b8%d0%b3%d0%b5%d0%bb-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%81-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b2%d1%80%d1%8a%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b8/


10
Разни / Re: Коронавирус
« on: 14.05.2021, 22:09:00 »
Ама то няма връзка с ваксината. Така да се каже тя го е довършила. Навярно го е изшаткала свръх реакция или към съставка или към вируса.
Всички са се смахнали!
Незнам как сте при Вас, но тук основно се ваксинира млади, здрави хора които имат единствената грижа да се подготвят как да си завлекат гъзовете някъде на почивка и искат документ, с който да не им пречат на пътуването.
Т.е. в София се ваксинират хем все едно е виза, хем щото го плаща държавата за разлика от PCR-a  за пътуване.
Честно казано аз се гнуся от това,  но баницата я създаде Ангелов.
Против съм зелените му коридори и биенето на ваксини от друг, освен на собственият ти ОПЛ.

Сигурен съм,  че ако срещу блуза е на л@йн0 даваха ваксинсционен документ, щяха да ближат някои.
Как се радвам,  че здравен министър е Стойчо Кацаров!
Дано го оставят да покаже качества! Единствения депутат в 39 НС, който имаше Линукс на лаптопа!!

11
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 14.05.2021, 20:11:00 »
Да попитам разбиращите - защо изобщо Атанасов е в ДБ?
Защото е шеф на моята партия - ДСБ!
Т. е. все едно да питаш, защо Валери Симеонов е бил в обединени патриоти или да питаш,  защо министъра на здравеопазването е шеф на ИАЛ.

А ако погледнем въпроса ти по-разширено, Атанасов е шеф на ДСБ, защото Радан Кънев подаде оставка и замина в Брюксел за 5 години.
Ако питаш с какво е ценен Атанасов - май друг няма понятие в ДБ от службите и МВР. А той ръководи НСС по времето на Иван Костов. Ако не бъркам в момента НСС е част от ДАНС.

12
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 13.05.2021, 19:39:17 »
Гледам пише Скат, демек Валери Симеонов, демек Марешшки и Шкембе!
Аз имам манипулация на вота през 2019та, когато те бяха на власт и имаше only хартия.
Въпросът приключи с тях!
Освен това намирането на машини в МВР от ЦИК говори във вреда именно на тези Патреоти.
Нещо повече - за сефте ще видим вот, който е манипулиран само преди гласуването, но не и по време и след.
Знаеш ли какво всъщност боли ГЕРБ? Няма как да се занесе снимка на началството с бюлетината щото машината е пред хората.

допълвм:
Изгледах и самото видео.
Работата прилича като да обясняваш на доячка от ТКЗС как се работи със смартфон! То ще е разбира се цъкане от доячката, чесане, мънкане, хъмкане!
Този преподавател казва една гола теория, която е напълно вярна, която е азбучна истина, която е толкова теоретична , че важи за всяка система (механика, хартия, електроника, автоматика), слага малко ИТ конкретика и се превръща е залъгалка за дядовците от СКАТ!
Ами така е! И що тогава се ползват дебитни карти, електронни банкирания?!
Работата прилича още и на цигане джепчийче (ВМРО + НФСБ), което псува намерените дебитни карти в преиджобения портфейл. Вътре има само 20 лв и една карта. Как сега цигането да вземе парите като не знае пина?!

13
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 12.05.2021, 10:16:36 »
Нека да не бъдем толкова абстрактни!
Проблемът в управлението на ГЕРБ не е това, което се е случвало в правителството, а:
1. Това което не се е случвало в правителството
2. Това, което се е случвало зад кулисите в извънработно време. Или грубо казано това, което хората си говорят, а не се говори по медиите.

Например изнесеното в комисията "Манолова" не само, че е истина - това го знам от свои източници,а и характера на това.
Не зная дали повечето хора разбраха за какво иде реч. Иде реч за редовни сбирки в една бивша резиденция на Тодор Живков в района на язовир Студена, в която се е разпределял и правил сладък бизнес . Не на всяка среща е присъствал Борисов! Даже напротив - само тук-там е присъствал. Но е присъствала благословията на бившия Премиер.
Например имам информация за раздавано евтино гориво на стойност над 100 млн. лв, което е раздавано, разпределяно. ползвано, препредавано и препродавано между хора, фирми, бензиностанции.
Крайния резултат е като с пенсионните фондове и акциите на "Градус". Бонуса се купува легално с парите на хората. Разликата се прибира от благословени.

Например аз си смених преди няколко години пенсионния фонд с такъв, който имаще претенциите да не е български и да не инвестира парите в България. Става въпрос за "NN"! И "О каква изненада!" както не инвестират в България, са си купили акции на "Градус"! За какво ми е Прокурор, като е видно, че нещата са с натиск! Западния пенсионен фонд си купува акции в българска пилешка фирма! Тя пък дефакто се управлява от синчето, щото таткото е вече възрастен, не чува и е изморен! Само дава акълите, върти телефоните, прибира парите! Непослушен се оказва синът, обаче не изслушването само си седи до ухото на тати като слухов апарат!

Да погледнем и спасяването с хеликоптер, което го нямаме! (Случката с Каролев!)
Стратезите на ГЕРБ почват по форумите - за какво ви е хеликоптер - то скъпо! Вие искате ли да ви вземат такса от 2 бона за да ви спасят? Ще дадете ли?
Не няма да дадем! По-добре да мрем! И да дадем 1000 лв за да ни изгори в крематориума си кака Йорданка! Ако случайно пък искаме да ни зарият - може и 10 20 бона! В никакъв случай хеликоптер, че е много скъпо!

14
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 11.05.2021, 09:52:49 »
Дори и да има възможност за предаване на данни по интернет, все някъде активността на поне една от 10 000 машини ще бъде засечена от съответните служби (а тя няма как да бъде само една в случая). Все пак, българските мащаби не са като американските и много по-лесно би се установил такъв пробив.

Друго си е със същите машини изборите да ги прави Баце! Друго си е и Баце да ги избира! Обаче в друга ЦИК стават лоши! Не може така да няма кой да брои, да няма кой да казва, кои бюлетини са невалидни, кои са Ок!
Да нямат по 2-3 преференции!
Къде по-честно е да не виждаш и как се брои!
Пък най-честно е да ти е жал за хипотетични 100 млн., като си окрал милиарди само от Автомагистрали.

15
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 07.05.2021, 21:13:20 »
Без Русия щеше да има освобождение поне на нивото на малкото арменско 1894-1896г. с освободени пълноценно и качествено над 200 000 арменци, ако не на голямото 1915-1923г. с освободени над 1 500 000. Идеята с двете автономни области щеше със сигурност да доведе до нещо подобно, по-добре е по-малка, но независима държава. :rolleyes:
Хайде да бъдем точни! Без Александър IIри! Щото при сина III-ти номер нямаше да мине и да стане това!
Щото то се видя какво става при номер 3! Става Сръбско-Българската война, абсикацията на Батемберг .
И да не забравяме, че това става след Априлското въстание, което не е подпомогнато с оръжие на Русия и след N-ти номер Руско-турска война!

* * *

Хмм цялото предаване на Диков е с Илчовски!
Още на 20 януари са го записали да казва нещата за кюлчетата и Мата Хари. И са се уговорили да не го излъчват докато не им каже.
1
https://eurocom.bg/show/evrodikof/11072
2
https://eurocom.bg/show/evrodikof/11073
3
https://eurocom.bg/show/evrodikof/11074
4
https://eurocom.bg/show/evrodikof/11075
5
https://eurocom.bg/show/evrodikof/11076

16
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 07.05.2021, 20:59:22 »
И после чичо Васко ще казва как тези не крадат, как само съдът може да определи кой краде и кой не, как всеки е невинен докато съд не обяви противното. Ами нали и прокуратура, и съд са от същото крадливо и корумпирано котило, те си задействат машината за смачкване на някой неудобен или от "неправилните" хора...

Ми прочети цялата информация за този, и ще видиш какъв ментак е, колко е затънал, и още, и още. Ама първосигнално четете. Загнил и затънал е отвсякъде, и сега плюейки се опитва да изплува.

https://pik.bg/%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-news1022666.html?fbclid=IwAR0S_gA_pqwGS4eF8WVtvNzb7d7ra2J1G08ENs1bu2otVHfkPsQSumL79Ko

И като кажете,- ееее таа агенция..........., ама писателят си пише с името.

Ментак е сайта дето четеш!
Гледах голяма част от прякото предаване (понеже продължи часове)!
Бизнесмена ВИ с пилетата в Нова Загора призна , че когато има проблеми като в конкретния случай с камион пълен с яйца спрян на турската граница - той звъни на Борисов и онзи се обажда на (може би на Ердоган или някъде там из Турция) и му оправя проблемът с яйцата. Чуват се на 10-20 дни с Борисов по веднъж и онзи му оправя проблемите с бизнеса!
Освен това си призна, че е продал фурмите от ужким дарението на ОАЕ от началото на коронакризата!
Извинявай, ама вашия бизнесмен Градус Иван Пилето ВИ ЗАКОПА! Той си призна такава търговия с влияние, че просто нямам думи!
Докато ВИЕ ГРЕБА-джиите смучете обикновените хора като пиявици, ВАШИТЕ бизнесмени звънят на Борисов и той им оправя бизнеса! Колко хора в тая държава като имат проблеми звънят на Министър Председателя и той ги оправя?!
Питам?!
На неудобните спират водата за напояване и трябва да си платят 200 000 лв на местния гербаджия депутат и после на държавата!!
Извинявайте, ама само във филма Октопод , който дават по БНТ2 има подобни неща!
Абе вие сте мафия! Чиста мафия!
От ваша си гледна точка няма никви проблеми! Имате някакъв народ, който скубете и дерете, а Вашите хора си обгрижвате!
И труповете от норки ги заривате някъде на добра воля!
ТОВА Е МАФИЯ! ГНУСНА!
Да не би някой друг да пропусна да ви събере 700 млн. лв от Божков?! Че то само това ви стига!
МАФИЯ!

Па иначе си гласувайте за тях! То щом намираш в Хитлер положителни примери за грижа към хгората и работниците, тук ще виждаш много такива подобни неща! Така, че има за кой да гласуваш на 11-ти!
Едно е 100% ясно - вие в ГЕРБ не вярвате изобщо на писаните правила, норми , закони! Имате си собствени виждания за света и си ги следвате. Само дето драмата е, че не си го признавате и лъжете, че правите неща, в които не вярвате!

Така с тая си гербаджийска направия до 10 май 2021 г. оставихте с Ангелов хората масово без лекарства по каса! Разбира се както не ви дремеше за умрелите от Ковид (щото е смъртоносна болест), така не ви дреме и за другите хронични болести.
Ама браво! Направете си задължителна едва тръгналата система за ел. рецепти, които се пишат в хартиени рецептурни книжки, ама с ел. подпис, забранете хартиените рецепти щото се мушкат в хартиената рецептурна книжка и давай на здравеопазването! И то всички си взели отпуска да не ходят в НС! Да духат бедните (болните)!

17
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 06.05.2021, 20:43:20 »
Твърде интересно интервю в Капитал с бизнесмена от горния ми пост, който се казва Светослав Илчовски.
Но вътре не се говори за кюлчетата, а затова как крадат българите като цяло. За мафията в земеделието и от там до пенсиите и внос-износ.
https://www.capital.bg/biznes/intervjuta_i_komentari/2021/05/06/4206725_svetoslav_ilchovski_tezi_ni_kradat_bezmilostno/?fbclid=IwAR0zQtJvxMsVa6vFgqNB0ARDRE2x8ZkqCJk2Vwu3Mj67CQoVCRYu61far1s

18
Разни / Re: Телевизия
« on: 06.05.2021, 19:30:07 »
Да БНТ2 пуска продукция на РТВЦтата. Мисля, но не съм сигурен0че с края на аналоговата ефирна телевизия спряха регионалните телевизии на РТВЦтата. В общи линии смятам, че в програмно, журналистическо 07 организационно отношение БНР е лидер!
Хоризонт има яка журналистика, БНР има як и структуриран сайт и регионални излъчвания.
БНТ е добре май само технически, а останалото е хлътнало от пазене на властта.

19
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 05.05.2021, 21:01:54 »
Еми аз като казвам, че 98,98 до 2004та бяха най добрите години и по друг начин 91-92ра.

А ето ти една грозна но очевадно вярна причина за твоите наблюдения!
Грозна! Зловеща!
https://offnews.bg/politika/gerb-provaliha-izslushvaneto-na-biznesmen-kojto-razkaza-za-mata-hara-751032.html

Quote
Анонимен бизнесмен разказа за Мата Хари, която е снимала кюлчетата злато в спалнята на Бойко Борисов в комисията по ревизия на Мая Манолова, но изслушването му беше провалено от депутатите от ГЕРБ.

Quote
Бизнесменът твърди, че пред очите му на рожден ден на Борисов, Иван Пилето (собственикът на фирма "Градус") и Цоло Вутов са подарили кюлчета за рождения ден на премиера в оставка Бойко Борисов. Той разказа, че регионалният министър Петя Аврамова го е изнудвала да спре да купува земи с думите "Ще те дам на нашите прокурори" и дори срещу него е образувана безрезултатна проверка.

Петя Аврамова беше призована да се яви пред комисията за да даде отчет относно дейността на „Автомагистрали“ ЕАД, дейността на „Български ВиК холдинг“ ЕАД и изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Поради отсъствието ѝ, комисията премина към изслушването на анонимния бизнесмен.

Според него кюлчетата от прочутите изтекли снимки от спалнята на Борисов са били заснети от плеймейтка, която е получила 5000 лв за да обслужи тогавашния премиер. Той каза, че я познава лично, но няма да каже името и защото тя има дете и я нарече Мата Хари.

Бизнесменът също така заяви пред комисията, че в присъствието на Бойко Борисов са му показвали клип със сексуални извращение с бизнесмен, лежащ в затвора.

Час след като започна да заседава комисията, в залата влезе депутатът от ГЕРБ Маноил Манев и взе думата. Той продължи да говори близо час, като по този начин прекъсна изслушването на бизнесмена. Манев заяви, че изслушването незаконно и данни за престъпление се дават само пред прокуратурата. Въпреки това, комисията гласува заседанието да продължи

Петя Аврамова също се появи в залата и заяви, че не познава този човек и, че смята да потърси правата си пред съда. Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова също дойде със закъснение на заседанието и заяви, че всеки от споменатите в изказването на бизнесмена може да потърси съдебните си права.

Поради потока на "протестни" думи на Манев и други негови колеги път ГЕРБ, който бяха изричани на висок глас се наложи Мая Манолова да прекрати заседанието малко след 20 часа и обяви, че ще продължат работата си в петък.

Тука като за жълто и Гуцановско и ма повеч напоителни подробности
https://petel.bg/Biznesmen-pred-komisiyata-po-reviziya-v-parlamenta--Mata-Hari-e-pleymeytka-i-tya-e-snimala-kyulchetata-na-Borisov--dadeni-sa-mu-ot-biznesmen__404513

По-подробно
https://frognews.bg/novini/biznesmen-pred-komisiiata-reviziia-mata-hari-pleimeitka.html

Та какво искаш да има викаш забавно в София при тези занимания? Може би най-забавно е случки като днешната дето намерили бомба от Втората Световна при ремонта на трасето на ТМ5

20
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 05.05.2021, 00:01:37 »
Служебния кабинет ще даде 2-3 важни отговора:
1. На първо място ще покаже кой точно е Румен Радев. Ако първото му служебно правителство беше съставено от един човек, който тъкмо става Президент, в една объркана ситуация, където се търси повече професионализъм, то сега от това правителство зависят изборите, пандемкията, пенсиите, икономиката,  преизбирането на Румен Радев.
2.Това правителство на Радев пряко ще определи каква предизборна кампания ще има и какви резултати от нея. Ако тръгне с рЯз да кърти ГЕРБ от администрацията и правителството ще отреже крилата на ГЕРБ, ще даде агресия на предизборната кампания. Тази кампания от март месец 2021 беше не просто умряла, ами тя умнираше заедно с хората.
3.По всичко личи, че щом ГЕРБ няма да извадят Борисов за Президент - то те са изгубили изборите. Просто в ГЕРБ няма други личности освен Борисов. Затова нещата опират да не си изгуби изборите сегашния президент сам с някоя глупост. Понеже досега се е приказвало, но от утре нататък ще се и работи.

За Китай - там ме дразни изнасянето на производствата от САЩ и другите страни. Когато превърнеш една държава като Китай в нещо като затворническа фабрика - то нещата няма как да не породят проблеми.
Едно, защото в политически смисъл са затворници, друго, че целия свят им плаща за да работят. Е да де, ама производството е едно от най-трудните икономически дейности. Иска акъл, образование, дисциплина, наука.
По тоя начин целия акъл на Китай е впрегнат в работа, а останалата част от света го играе на туризъм - само се мисли как да се разхождат едни хора насам-натам и да се скубят по различни начини. Обаче коронавируса разруши туризма, И какво остана - производството в Китай, финансите в Запада, остатъчно производство в Европа - предимно медицинска техника, производство на машини за производство. Останалото е ИТ и услуги.
Просто страни захвърлили си производството имат упадък и в науката. В това отношение тъпите руснаци са по-добре! На тях акъла не им стига да ползват науката за друго, освен да гърмят с нея. В смисъл ползват я изключително за военни цели. Но понеже всички им станаха врагове, това гърмене ги храни. Няма кой друг да хване да им направи ракетите, радарните установки и т.н. Т.е. руснаците са по-добре, защото са параноични и са заети да си представят как ги отрязват от интернет, как ги нападат и това им е самодостатъчно за да не затъпяват като нация. 
Европа няма никакво смислено занятие в момента, освен да се крие от коронавируса.

Pages: [1] 2 3 ... 211