Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - я л т а

Pages: [1] 2 3 ... 245
1
Но в нашето законодателство е записано, че на 10 години трябва да се подменят.

Само че в законодателството пише-бутилки. А бутилките на автобусите са от карбон, докато всички останали са от стомана.  Пък моите битови газови бутилки са на 40 години. А ся искай определение от административния съд.

2
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 08.06.2021, 17:26:04 »
обаче зелените са с 5 скорости и по-мощен двигател и дърпат и вървят повече от Конектото.

А Конекто с колко скорости са ?

5
Проблемът не е в това, че нещата не са проблемни, а че авторът целенасочено ги търси, снима и т. н. с единствената цел да мрънка тук, търсейки внимание или някакво психологическо самозадоволяване

Именно това ме дразни и мен - точно този автор не търси нито ред, нито справедливост, нито нищо, освен задоволяване на собствените си обсесивни състояния.
Петър Дънов го е казал категорично.
6
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 31.05.2021, 23:44:50 »
Данните на Кадиев за Спецов (шефът на НАП)

Та като говорим за културиста, е, ше гони и събира неплатилите данъците си:
https://tribune.bg/bg/mrezhata/neshto-ne-se-vrazva-s-firmata-na-spetsov--oborot-pochti-7-mln-lv-pechalba--16-hil-lv/?fbclid=IwAR3lFK7ZMTXdkv3QBB9Pi3qNIP3eOa4dvU8UP6N8EdwkpNlwf1wVwAFTs6M
http://

7
Разни / Re: Aвтомобили
« on: 26.05.2021, 13:03:23 »
Щом толкова са ви интересни Москвичите, ето четете за последния 2141:

https://automedia.investor.bg/a/2-novini/45872-15-fakta-za-balgarskiya-moskvich-aleko?fbclid=IwAR1jkA1hUkOT-xa9mkW_uA0Mz2EGg3UpE-cu7oCP5tMFSxS10OnXSrVzRPE&i=14#article-gallery

8
Автобуси / Re: Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)
« on: 25.05.2021, 19:31:43 »
Какво ще рече “никой не иска да го кара”? Това да не е концерт по желание?

Значи че излиза, и му намира техническа неизправност и го прибира..............

10
Стара София / Re: Ретро снимки
« on: 23.05.2021, 12:38:58 »
Не е, 200 % е, и за всички западни автомобили върху цената на Волга, демег 24 000 лева.

11
Е ти вчера роден, ще ти трябват още много години докато го разбереш. Няма съд който да го потвърди,- това е задкулисието, а в кво вярваш или не вярваш си е твоя работа.
И половината крупни фирми са скрити държавни фирми, отчитащи се на партията покровителстваща ги. Както пипнаха Божков финансиращ БСП................, и го ритнаха.

12
но при пусната електричка газта е блокирана при нормалните марки автобуси.
Относно прегряването на спирачките,
Това за електричките пък кой ти го наби в главата ? Написах,- като ритнеш газта и елекричката се освобождава и потегля, за друго си има блокаж.

И как точно се въобразява 4 двойно вентилирани дискове с диаметър 450 мм. да прегреят в градски условия ? Да не би да се спира интензивно от 150 км/час интензивно ?

13
Ама да го вържеш, щот ще избяга след третия час. И пак няма нищо да разбере, защото са празнични дни. В час пик требе да го возиш 9 часа, и в шише да се изпишква- та да види кво е !

14
Ако е направил всичко както си описал, то тогава този изобщо не е за тази работа. Останалите съмнения за благосклонноста на МТК остават.

Точно това е направил, а най голямата грешка е че при това положение е напуснал шофьорското си място.
Колкото за останалите, аз 300 пъти казвах че това са скрити общински фирми ! Уж частни, но не са, ма кой ми вярва. Просто през тях се въртят, крият, и перат пари, общински.

15
Стига сте си смукали от пръстите !
Истината е една, и Ваньо Стефанов я каза: Автобуса е бил включен на скорост, и с включена електрическа спирачка, след което се разклаща, шофьора скача на педала за газта, с което изключва електрическата спирачка и автобуса потегля, и удря де що свари. Тава се е случило.
А шофьора е отвсякъде крив, ако ще и от 60 години да шофира професионално.
Електрическата спирачка е предвидена за краткотрайно включване, и когато е включена, а автобуса е на скорост повече от 2/3 минути, скоростите се опитват да изключат, което довежда до разклащане, евентуално и да се подсети шофьора че не е на правилна позиция. При натискане на педала на газта когато е включена електрическата спирачка-то тя се освобождава и автобуса потегля. Това е направено така поради причина че ако са изключени блокировките на вратите, на спирка шофьора вместо за натиска постоянно крачната спирачка, включва електрическата спирачка, а при натискане на газта тя се освобождава, и автобуса потегля.
Грубо е небрежно отношение е да не се включва блокажа който е механичен. И не на последно място- НЯМА КАК АВТОБУСА ДА ОСТАНЕ БЕЗ СПИРАЧКИ ! Инженерите конструирали го, не са идиоти !

16
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 18.05.2021, 12:06:45 »
На работа съм и нямам звукова карта за да си пусна интервюто на друго освен на телефона.
А за тези думи на Рашков какво дежавю имаш?
https://frognews.bg/novini/boiko-rashkov-agenti-bibliotekarite-kliuchovi-darjavni-strukturi.html
Quote

Да де, знам че си уплътнявате работното време, не си само ти.

Недялко Недялков
1 ч  ·
Силовият вицепремиер и министър на МВР Бойко Рашков поиска Биляна Гавазова и Златимир Йовчев да бъдат уволнени от БТВ заради въпросите, които са му задали вчера в ефир...
Така.
Пак ще повторя – шефът на МВР поиска главата на водещи журналисти от национална телевизия.
Това се случва в държава от ЕС и НАТО, издигнала принципите на либерализма и свободата на словото като водещи.
Да видим сега дали умнокрасивите колеги на Биляна и Злати ще излязат на улицата и ще поискат оставката на Рашков. Поли Паунова, Бенатова, Шикерова, Силвия Великова...къде сте, храбреци? Ще ревнете ли, както ревяхте при Бойко?
Само си представете, приятели, ако министър на Борисов бе изрекъл подобна чутовна наглост публично...Отдавна нямаше да е министър, че и пет пъти щеше да се е извинил в добавка.
Антон Тодоров “изгърмя” само заради шеговит намек към Виктор Николаев. Какво ще се случи сега със сатрапа от репресивния апарат на БКП Рашков, който плаши журналисти и екзекутира достойни офицери от системата?

17
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 18.05.2021, 11:13:45 »
Какво да гледам телевизията на Жоро Тръбата!?

Ти по онова време за което говори Евгени вероятно си бил още пикльо, така че ти е простено да не знаеш за какво ставаше въпрос. Ти не гледаш "тръбата", ти трябва да изслушаш интервюто-ма за съжаление нищо не можеш да разбереш !
И за какво да чета изказване на един комунистически милиционер, как ще направи една добра полиция ? Една обикновенна демагогия, която слушам откак съм човек.

19
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« on: 13.05.2021, 17:21:29 »

20
Сега работят по въпроса как да се разделя covid-въздуха, от стерилния въздух.

Pages: [1] 2 3 ... 245