Author Topic: Русе - градски улици и ККМ  (Read 90931 times)

Offline Repcho

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Градски транспорт-София
    • Email
Русе - градски улици и ККМ
« on: 28.02.2007, 00:39:09 »
на мен ми направи впечатление добрата контактна мрежа, не се забелязват кой знае какви провисвания и като цяло на мен много добре ми стои мрежата им. Виж от подвижния състав има какво да се желае

Маршрутна схема + ТИС
« Last Edit: 03.01.2021, 06:14:32 by mitakis »

Offline etnies

• Нямам спирка
  • Нощен Експрес
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #1 on: 28.02.2007, 00:48:49 »
Добра им е контактната мрежа, само дето движението е абсолютна лудница. Всички улици в центъра са еднопосочни, като за допълнително объркване в началото една улица е еднопосочна, после става за 2 преки двупосочна, след това е отново еднопосочна, но в обратна на първата част посока. Отделно, че преките на главните(също предимно еднопосочни) не са на софийския принци - една натам, съседната насам, ами примерно 3 в едната посока, после 1 в обратната и тн. Такова въртене падна, че свят ми се зави. Отначало си бях взел карта на Домино, ама там за нещастие не бяха отбелязвани посоките на улиците, та после се наложи да си взема на Датамап, където си бяха сложили стрелчици  

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #2 on: 06.03.2007, 14:50:37 »
Quote from: Repcho
на мен ми направи впечатление добрата контактна мрежа, не се забелязват кой знае какви провисвания и като цяло на мен много добре ми стои мрежата им. Виж от подвижния състав има какво да се желае
на разклона м/у Чародейка и Дружба е подменена кръстовка , като за целта мрежата е била намотана на кълбо , след което е лазвита и свързана с подменения елемент .Иначе като цяло мрежата е горе-долу.

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #3 on: 17.10.2008, 14:25:58 »
Вчера поразгледах ККМ в Чародейка и дружба 3 - като цяло е добра , но по центъра е направо трагедия . Варненските мерцедеси са два - жълтият в тъмното онзи ден не го разгледах добре . И двата чирепа обслужват фирми - служебен превоз.

Offline Wishmaster-ruse

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • http://www.Roat.hit.bg    http://Wishmaster-ruse.hit.bg
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #4 on: 13.12.2008, 13:42:49 »
Явно водача  е от по заспалите и не е разбрал ,че са му паднали прътите  :)
Нищо подобно
Просто имат проблем с морално остарелите стрелки в кръговото и предпочитат да го преминат на резервната си мощтност и после да се закачи пак на мрежата и да продължи.
До колкото знам може да работи към 8 минути на място а изминатото разтояние според терена.
Прекалено на близко са стрелките и при преминаване  през изолатор преминава на резервата и няма консумация за да включи следващата стрелка.

Offline Deian

• Запален по ГТ
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #5 on: 13.12.2008, 14:28:52 »
Ясно. Двата пъти беше точно след като е минал кръговото.

Offline spiro13

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #6 on: 13.12.2008, 14:32:25 »
Ясно. Двата пъти беше точно след като е минал кръговото.
Но ти казваш ,че са слезли хора и са се качили и той е продължил да кара със спуснати пръти ???

Offline Deian

• Запален по ГТ
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #7 on: 13.12.2008, 14:42:10 »
Ами да, спря на спирката и после тръгна, без да се е закачил. Не знам, може би го е направил по-нататък.

Offline spiro13

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #8 on: 14.12.2008, 00:03:27 »
Ами да, спря на спирката и после тръгна, без да се е закачил. Не знам, може би го е направил по-нататък.
Wishmaster-ruse кажи защо така е тръгнал ватмана не е ли разбрал  ,че са му смъкнати прътите. Нямате ли сигнализация кога сте разкачени от мрежата? И още един въпрос ако може ,защо ви работят и климатиците и парното под седалките едновременно (става въпрос за неопланите) ?

Offline Wishmaster-ruse

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #9 on: 17.12.2008, 11:38:35 »
Значи разбрал е че са му долу прътите но явно е имал ток да стигне до другата спирка.Тяхна си работа.А за климатика и печките това е проблема на всичките.
Може това да е някаква повреда или просто нещо да бъркат със начина на употреба. Според мен не е нормално да работят двете заедно и при положение че климатика охлажда печките би трябвало да не спират а те почти не включват.
Не карам този модел и просто не ми влиза в работата да знам защо е така ако се разбере ще пиша.

Offline simo

• Маниак
  • Живота е като стълба в кокошарник-къс и осран
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #10 on: 17.12.2008, 20:01:55 »
Днес към 17:30 имаше авария на Волов и нямаше тролеи.До 18:15 още нямаше тролеил.Незнам кога са я оправили авариятя но нещо взеха да зачестяват тези случки откакто ЕГГЕД дойде а май и Неопланите :annoyed:Ако някой знае повече за авариятя да пише на ЛС.

Offline iproject

• Приятел на ГТ
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #11 on: 18.12.2008, 07:08:05 »
Защо на ЛС , а не тук в темата :) Не бих обвинил ЕГГЕД за аварията ако е причинена от някой ТИР , който е прекъснал КМ.

Offline simo

• Маниак
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #12 on: 18.12.2008, 14:24:04 »
iprojekt казвам на ЛС защото твърде много безмислени коментари ще се натрупат за тази авария в темата.А аз обещавам да пиша ако разбера нещо за тази авария.

Offline Vancho

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #13 on: 18.12.2008, 16:13:43 »
Тир нагоре по Волов ... И какво ще му се случи , ще се търкули надолу по баира ли  :D Ама че абсурдно ... Те съораженията са толкова остарели че е чудно как изобщо има някакво движение нормално  :rolleyes: А относно авариите - бих казал че при ЕГГЕД са доста по-голяма рядкост околкото по времето на старото общинско дружество .И возилата в момента са много по-добре поддържани , така че място за оплаквяния няма  :fan:

Offline spiro13

• Писател
  • **
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #14 on: 18.12.2008, 21:00:15 »
Те съоръженията са остарели ,ами тролеите не са ли? Нали са си същите 20 годишни бракми ,колко можеш да ги поддържаш? Къде си видял от стара баба младо маце да стане  :D? Наистина докараха 7 НЕОПЛАН-на но нещо само 6 виждам в движение ,може би 7-мия е за резервни части. Но като ги гледам и тях колко са мазни отстрани представете си колко са "запазени" ,и когато се качвате и слизате гледайте нагоре да не ви капне нещо от покрива  :rolleyes:. А да забравих и два хибрида от които единия пак за части  :fan: ,иначе няма място за оплакване  нова фирма със стари фозила  :) .

Offline platon

• Запален по ГТ
    • MSN Messenger - plamengt@hotmail.com
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #15 on: 05.02.2009, 12:15:43 »
Гледах клипа и това е страшно зле. Дано Еггед да успеят да накарат общината да му хвърли един асфалт на първо време нали са съакционери пък и то не е много като разстояние !

Offline Vancho

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #16 on: 05.02.2009, 16:18:08 »
Нещо не разбирам ... Нали уж започнаха да оправят дупките по бул.Тутракан... Защо след като приключи ремонта на пътя да не се пуснат Неопланите към Захар-Био...Все пак обръщалото е част от този булевард, а по принцип маршрутите на ГТ са с предимство при определяне на снегопочистване, запълване на дупки и т.н.  :rolleyes:

Offline Wishmaster-ruse

• Запален по ГТ
    • View Profile
    • Email
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #17 on: 06.02.2009, 01:01:50 »
Защо след като приключи ремонта на пътя да не се пуснат Неопланите към Захар-Био...Все пак обръщалото е част от този булевард,
Със риск да спамя само но обръщалото не е част от този булевард а частна собственност до колкото зная на Захар-Био... и на граждани или на спортната зала при ремонта машините на фирмата която правеше ремонта бяха паркирани на площадката зад залата но не хвърлиха и една лопата асвалт на въпросното обръщало.
Не помня от колко години може би повече от 5-6 това обръщало е под всякаква критика правен му е ремонт с битум и нещо като мозайка и това е.

Offline simo

• Маниак
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #18 on: 23.02.2009, 21:05:45 »
Днес поредната авария  :clap: зе еггед и Община Русе.И после как да не ти допадат раздръканите Кенти пред спрелите тролеи!!!

Offline BB

• Маниак
    • View Profile
Русе-градски улици и ККМ
« Reply #19 on: 23.02.2009, 21:09:05 »
Да не би случайно да се откачат токопроводите и вие да викате на това сеиозна авария :D