Транспортът в другите градове > Русе

Русе - автобуси

(1/150) > >>

difian:

--- Quote from: София 70 ---Днес разбрах , че в русе имало около 60 тролейбуса , които бездействали. Някой знае ли нещо по този въпрос .
мисля , че става дума за тези:  http://www.roat.hit.bg/images/Trolei/IMGP0126.JPG
Всъщност може и да са автобуси.
--- End quote ---
Това e класиката на френското автобусостроене SC10(1965-1989) в нейния леко лифтиран вариант от 80-те години SC10R.Автобусите са втора употреба от Париж.При предишните обсъждания на Русе ги бях забелязал.Някой май беше казал, че не се ползват...

Ето две снимки:

Balkanton:
Да, тези Рена се движеха докъм 2004 г. след това изчезнаха. Те бяха на общинската фирма и явно след като в дейността й остана само тролейбусният транспорт са ги продали в друг град.

GT RUSE:
мерси много за информацията не знам от кои сайт си я намерил а относно тези автобуси, които ги продават по-добре да не ги показват защото ще стане лошо ще й се смеят хората как могат да продават такива гробници когато се движеха чавдарите бяха в мизерно състояние а след като приватизираха дапа и тези чавдари стоят вече трета година в дапа не знам на какво са заприличали. Освен да ги купят и след това да ги нарежат да й земат парите за друго абслютно не стават.

platon:
От известно време в Русе не съм виждал маршрутки. Да не би да са ги спрели? Ако е така много добре!    То зелените Isuzu-та не че са много големи ама пак по-бива.

MirU:
Ето и някои от автобусите ни от Варна.


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version