Author Topic: Русе - тролеи от Чехия: доставка 2019 г.  (Read 32666 times)

Offline rs_section

• Приятел на ГТ
    • View Profile
    • Email
Не знам дали други колеги от Русе следят кои шкоди пускат на линия, но днес бяха цели 7. Дали са изкарали по цял ден не мога да кажа. За пръв път днес по 27 беше 54051, а би трябвало от вчера и 54031 да е на линия евенуално ако не е изкарван лятото.

А защо да не изкарат, проблемът не беше ли нещо свързано с това да ги подкарат изначално. То така или иначе не стана много ясно къде е драмата де.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Веднага казвам. До обяд на линия 9 беше шкодата 54071. Следобед на титулярната кола се появи рено, а на разпокъсаната се показа 54051. Едва ли да ги пускат на смени тези прословути шкоди.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email

Вече всички шкоди трябва да излизали на линия. 409 се е подал за кратко и той на линия. На този етап 54101 остава за части.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline marto_pz

• Наистина съм луд
  • koda 9TrHT28 № 06 (1993-2015)
    • Skype Me™!
    • ICQ Messenger - 123123133
    • View Profile
    • Email
Каква е причината да оставят вече шкода за части?

Offline mediar

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Mediar's Site
Каква е причината да оставят вече шкода за части?

Защото все отнякъде трябва да се вземат резервни части, а по стар български обичай, за това, и за поддръжката на нещо като цяло, не трябва да се влага и стотинка ;)

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Шкода 406 вчера е счупила или спукала нещо на гумата в района на събирателната стрелка пред тойота на бул. Христо Ботев. Странното е,че я видях там вчера около 16 часа и днес пак е там.

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
Снимки от инцидента :arrow: [
И нискокачествена снимка как аварийния камион го дърпа:

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Това е хроничен проблем на предния мост. Чупи се една част. Дано да са се запасили с резервни части.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline mad_devil_k5

• Напредващ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
На мен ми прилича на скъсан носач.Но проблемите са им,й калпавата кормилна рейка,и слабите елементи по окачването.Явно лънния пейзаж на Русенските улици на някои места,са си казали своето..

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Тези тролеи много мръсни бе. Къде минават през толкова мизерия, бул. Трети Март?

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
Тези тролеи много мръсни бе. Къде минават през толкова мизерия, бул. Трети Март?
Целия град като цяло е с доста кал по пътищата.

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
406 е отново на линия.  :fan:

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Това е хроничен проблем на предния мост. Чупи се една част. Дано да са се запасили с резервни части.

В една чешка страница във Фейсбук бяха публикували снимки от въпросния инцидент, и бяха споменали, че това е основната причина за преждевременното спиране на този модел в Пилзен...

Offline viktorlc

• Нямам спирка
  • www.bgtransport.org
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Сдружение "Градски транспорт и инфраструктура"
    • Email
Точно така. И също така - за тежкия инцидент - катастрофа между тролейбус и трамвай в Бърно.
храна за мозък - http://www.banitza.net/

Offline Sixkiller

• Нямам спирка
    • View Profile
Проблемите с предния мост валидни ли са и за автобусите 21ab, или се срещат само при тролейбусите?
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най! ;)

Парно в салона само с печат в пътния лист.

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Точно както преди около 10 години, за пореден път има надраскан тролей след нощуването на улицата. Охрана явно им излиза скъпа.  :devil:
Снимка: Айхан Емин.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Да беше само 408, но не е . От хесовете пострада 724, а от шкодите видях 403, но май общо са 4 надраскани и то само задните капаци. Всички надраскани бяха на нощувка в Дружба 3. Дано не се появи цялостно надраскани.

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
"Честито", и последната Шкода 21тр е спряна. 412 до последно държеше фронта, но вчера не успя да мине ГТП и съдбата му засега е неясна. Другите са строени заедно с рената и учебната Шкода без 495( който е в депото все още) на скрападжийницата до гората в близост до Товарна гара.  :rev:

Offline dvd

• Начинаещ
  • *
    • View Profile
И какво, без тролеи ли остаавме ? o_0

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Без Шкоди. Возих се в Шкода последно през пролетта, тракаше яко при най-малката неравност на пътя. Личи, че бяха на изживявяне.