Author Topic: Русе - тролеи от Чехия: доставка 2019 г.  (Read 33219 times)

Offline mad_devil_k5

• Напредващ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Хесовете ,ше са железни,но Шкодите са нежнички машини,направени за хубава контактна мрежа/бързи стрелки,бързи криви ,компенсатори и автоматични стрелки ,при които се влиза с над 40 км/ч/.....не се знае само на какво на ККМ ,се рфаботи в Чехуя,Словакия,Унгатрия/.По описаното по-горе мисля , че трябват допълнителни настройки на мотрисите,съпроводени с тестове ,а не директно да се пускат,по линиите.А дали напрежението на  ККМ е 600 V ,константно,ако е по ниско може да имат проблеми.При Неопланите са били необходими 700 V.

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
По книгите има информация, че тези Шкоди 21Тр, както и съчленените им събратя, не са с много добро качество на каросерията, и че заради тях Шкода решават да закрият завода си за каросерии през 2004-та, преминавайки изцяло към тролеи, базирани на автобуси...
По рейс и по жена не се тича!

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Недай боже, да дойдат нови тролеи преди да ремонтират бул. Трети Март, ще видите едно качество...

Offline mad_devil_k5

• Напредващ
    • Skype Me™!
    • View Profile
    • Email
Кормилната рейка на 26 TR  е като на лек автомобил.Не са лоши машините просто ние нямаме опит специално за Русенския ДАП.В София е е малко по различно ,понеже там имат основата.Като цяло 21 тр е доста удобна машина за управление,но неопита е ключов фактор.Контактната мрежа като цяло в града е тотална трагедия ,като сопол,за кръговото не коментирам там всичко е леш.Поне фирмата ,която я постави, или подръжката могат да опънат на доста места, има доста клиерс.Хоризонталните елементи държащи мрежата са се смъкнали от вибрациите ,което не е много добре.С малко желание и усилие могат да се получат нещата. :blink: :D

Offline ivan3275

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Какви са тези абсурдни инвентарни номера - 00402 :blink: По колко нули смятат да им сложат отпред.
Да и на мен ми направи впечатление що за абсурдни инв.номера.Сигурно щом 401 е с една нула отпред,а 402 е с две,то вероятно 403 ще е с три нули отпред(шегувам се разбира се),добре им бяха измислили тези трицифрени като ги доставиха от 401 до 412.Странна работа,не мога да разбера.

Offline klutsohor

• Запален по ГТ
    • View Profile
Да не би да се получава дублиране с номера на друго ПС?

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
0412 продължава да изпълнява курсове на 2 линия. Снимката е в движение, заради това качеството е такова.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
За сега само 407 и 411 са на линия съответно на 24 и 9.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
54061 на 26. Голяма мешавица е с тези инвентарни.
За развитието на общински градски транспорт в Русе и изгонването на частните фирми!!!

Offline Sofia

• Нямам спирка
  • R.I.P. 1511 (1985-2015)
    • View Profile
Човекът, определил инвентарните номера на Шкодите, има някакви сериозни когнитивни дефицити.  :help:

Offline dst1123

• Запален по ГТ
  • Т25 (199x-12.2015)
    • View Profile
    • Email
Човекът, определил инвентарните номера на Шкодите, има някакви сериозни когнитивни дефицити.  :help:
По-добре така отколкото номера като 00402 :help:

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Според гаранционният фонд при проверка на шкодите излиза, че те ще са с по 5 цифри за инвентарен. Чудя се защо го правят това.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
Електронната табела защо не работи?

Offline София 70

• Ограничени права
  • Нямам спирка
    • View Profile
Веднага ИБИС техникът да отиде да я оправи...

Offline bgdimitrov

• Запален по ГТ
    • View Profile
54071 днес изпълнява курсове по 29. Малко и аз да се почувствам европеец. Доста по-модерни са от всичко друго в момента в Русе, ако ги оборудват и с климатик ще са златни.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Няма смисъл да се харчат излишни пари за климатик. Що се отнася до тролея те го върнали 407 след месечно отсъствие. Да видим кога ще тръгнат и другите, че ги хваща липсата.

Offline Ivo

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
Като гледам кутията отгоре и духалките в салона май си има климатик. Такъв модернизиран беше представен на Пловдивския панаир някъде през 2009-та и доколкото си спомням имаха климатици.
Не ни трябват хора с "дипломи" а работещи и можещи да мислят, влагайки логика и разум в това което правят.

Фен на автобусите ЧАВДАР

Offline bagercho

• Нямам спирка
    • View Profile
Няма климатик.

Offline pesho

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Email
Не знам дали други колеги от Русе следят кои шкоди пускат на линия, но днес бяха цели 7. Дали са изкарали по цял ден не мога да кажа. За пръв път днес по 27 беше 54051, а би трябвало от вчера и 54031 да е на линия евенуално ако не е изкарван лятото.