За Форума > Важна информация

Списък с участниците,получили БАН

(1/7) > >>

Dragon:
Айде да ни е честито първото изгонване. Ето и цитат на изказването за коеот получи изгонване:

--- Quote ---Казвам се Калин ххххх, живея в София, ул. ххххххххх. Под псевдонима Dragon съм пуснал жалби срещу доста народ. До Dragon - помисли си много добре като тръгнеш да пишеш тъпи жалби срещу някого, защото вече не си анонимен и името и адреса ти ще бъдат достъпни до всички депа и гаражи от системата на СКГТ. На първо време това ще са шофьорите на 107 и 111, които доста са ти набрали вече.
--- End quote ---

Много съм поласкан от факта, че съм станал толкова известен, че чак някой знае името и адреса ми. Но пък то в днешно време никой не може да остане анонимен... дори и ти. Достатъчно е човек да ти знае IP адреса и вече може да те намери. Ето аз сега знам че твоя е 84.238.139.211 или 139.211.pppoe.netissat.bg . Та и мен ако ме интересува кой си и къде живеееш е въпрос на време да разбера. За сега само не мога да се сетя причинта по която ми имааш зъб и за това не се сещам кой си. Още не са уволнили никой заради мен... май? А иначе ще се радвам ако заедно с тази информация разпространиш и снимката ми... даже по-добре, искам я залепена във всеки автобус по 111 и 107, искам като се качвам да виждам треперещи шофьори Въобще големо смех ми направи А и вече като знам че явно от жалбите ми има някаква полза имам още по-голямото желание да подавам още и още (мале че съм ненаситен).

Ей така се отплеснах че щях да забравя да спомена причината за изгонването - публикува личните данни на участник във форума.

Честито на печелившите, на останлите - успех!

Dragon:
Отново имаме изгонен потребител и това е същия който беше изгонен и преди това, но с ново име и с ново прокси.

Прякор: Данчо лудия
Причина: Отправяне на заплахи към участник във форума.

Dragon:
Потребител: НИКИ / Mercedes O 405G / Транстриумф / trantriumf - всичките един и същ човек

Причина: Злословене по адрес на екипа и участниците, предоставяне на лъжлива информация, многократна регистрация под различни имена.

Dragon:
Екипа на форума реши, че фактите показват, че Ванко-хола е НИКИ и беше изгонен.

Dragon:
Критик напуска по свое желание и също по негово настояване (явно не желае да ги четем) всичките му мнения ще бъдат изтрити.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version