Други видове транспорт > Маршрутни таксита
Новини и публикации относно маршрутните таксита
maniak:
София: Катастрофа с маршрутка в ж.к. „Дружба” – снимка читател
12 юли 2009 | 13:50 | Агенция "Фокус"
София. Читател на Агенция „Фокус” изпрати снимка на катастрофата в ж.к. „Дружба” в столицата. При инцидента се преобърна маршрутка.
martin4o:
Гледах коментари на хора, които защитават водача на опела и такива, които се застъпват за водача на маршрутката, включително и на шефа на фирмата. Предполагам за виновна ще бъде призната първата кола на КАТ, пристигнала на мястото на произшествието. :D Хубавото е, че отново няма сериозно пострадали.
Repcho:
Така като гледам маршрутката е пресичала Хр.Колумб искайки да отиде по Тирана към Фантастикото. В такъв случай Опела няма никаква вина за удара, освен може би за висока скорост да му го натресат.
emo:
--- Quote from: Repcho on 12.07.2009, 23:05:51 ---Така като гледам маршрутката е пресичала Хр.Колумб искайки да отиде по Тирана към Фантастикото. В такъв случай Опела няма никаква вина за удара, освен може би за висока скорост да му го натресат.
--- End quote ---
Точно. Ако не сте гледали репортаж по някоя телевзия, аз с удовлетворение разбрах, че ще напишат акто и на двамата шофьори. :fan: :fan: :fan:
Knoxville:
Сестра ми ми каза, че като е чела някакви си нови правилници за движение докато си е карала шофьорския курс, пишело че дори да те ударят отзад, вината се поделяла.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version