История > История на маршрутната мрежа
Маршрутни промени и актуални маршрути през годините
x3m:
Днес намерих табела в Курило на А99 - от фолио (всъщност кактои всички останали на малашевци, правени през последните 7-8 години).
Съдейки по това на какъв материал е линията и как е напарвена, явно е съществувал такъв рейс в периода м/у 1999 и 2002 навярно.
Въпросът е от/до къде и кога
Dragon:
Брей никога не съм чувал за таква линия. Още по-повече пък да е била в стоянката в Курило.
x3m:
забравих да поясня, че там нямаше кой да ми обясни какво е това - имаше един авариец и 2 чистачки, които и без това нямаха никаква представа какво става около тях, камо ли да помнят нещо преди 7 години.
много е възможно линията изобщо да не ебила в Курило, а просто да е изхвърлена табелата после от някой рейс, който е минал от там, т.к. открих и поне десетина на 120 и 85. а те никога също не са били там.
blagun:
А откъде знаеш, че е 99, а не 66
x3m:
и аз го допуснах, но му мисля че му намерих близнака- т.е. табелата за която е бил залепен, преди да срежат фолиото. то е едан дълъг лист на който номерата зеления фон е било отпечатан залепен до фона на другата табела - иначе казано - бялото пространство го има само отгоре и отдолу.
отстрани няма такова, просто защото не е било разделяно - та така успях да разбера в каква посока е била отпечтавана табелата.
а и ти кога си чувал 66 обслужван от АТ2?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version