Масов градски транспорт > Актуална информация

Наряди

(1/506) > >>

2003:
тук предлагам да пишем нарядите  :rolleyes:

martin4o:

--- Quote from: 2003 on 02.09.2009, 22:12:03 ---тук предлагам да пишем нарядите  :rolleyes:

--- End quote ---
Безмислено е. Работя по обединяването на нарядите на целия ГТ от доста време и мога да кажа, че никак не е лесно. Който желае достъп или може да помогне, да пише на ЛС. Но ако тук ще пускаме по едно-две возила по наряд, по-добре темата да се закрие. По-интересните ще бъдат отразявани на следващия ден в актуланата информация.

Repcho:

--- Quote from: 2003 on 02.09.2009, 22:12:03 ---тук предлагам да пишем нарядите  :rolleyes:

--- End quote ---
ми хайде пиши ги щом искаш

difian:
Но в актуална наистина трябва малко повече да дефинираме докъде да стигат писаниците. При тролеите само МАН-овете, Кобрите, оперативките по линиите на другото депо и евентуално някои отсъствал или след ремонт им място!
Ето, за 1115 по 67 стана хубава дискусия и ми беше интересно да чета, а обичайно дори и не се заглеждам особено в изредените цифри, които са глупава статистика, а понякога е и интересно, защо тази кола е излязла по дадена линия.
Иначе се редуваме през 2-3 месеца да архивираме по 100 страници с числа...

martin4o:

--- Quote from: difian on 03.09.2009, 00:48:32 ---Но в актуална наистина трябва малко повече да дефинираме докъде да стигат писаниците. При тролеите само МАН-овете, Кобрите, оперативките по линиите на другото депо и евентуално някои отсъствал или след ремонт им място!
Ето, за 1115 по 67 стана хубава дискусия и ми беше интересно да чета, а обичайно дори и не се заглеждам особено в изредените цифри, които са глупава статистика, а понякога е и интересно, защо тази кола е излязла по дадена линия.
Иначе се редуваме през 2-3 месеца да архивираме по 100 страници с числа...

--- End quote ---
В такъв случай предлагам да спрем да пишем следните автобуси по линиите:
1. МВ 0305г по 83
2. Конекто Г по 102
3. 0345Г по 88
4. 0345Г по 413
То има още много, но за тези се сещам сега. Просто такива автобуси по тези линии има всеки ден. Признавам, че и аз ги пиша редовно, но предлагам да спрем.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version