Транспортът в другите градове > Други градове

Благоевград

(1/203) > >>

Ikarus:
Направих тази тема за да разберем повече за градският транспорт в Благоев град.Тук задавайте въпроси пишете коментари и слагайте снимки.Айде вие сте!

Bus_lover:
Къде пък го изкопа тоз град? Да не говорим, че името му се пише слято - "Благоевград", а не "Благоев град"

Ikarus:

--- Quote from: Bus_lover ---Къде пък го изкопа тоз град? Да не говорим, че името му се пише слято - "Благоевград", а не "Благоев град"
--- End quote ---
Да съжалявам за правописната грешка.Пък и зашо"Откъде го изкопа"Та това не е малък град защо да няма и за него тема?

lud_pi4:

--- Quote from: Ikarus ---Да съжалявам за правописната грешка.Пък и зашо"Откъде го изкопа"Та това не е малък град защо да няма и за него тема?  
--- End quote ---

Можеби щот може да нямат транспорт там не знам не съм виждал там такова нещо

difian:

--- Quote from: lud_pi4 ---Можеби щот може да нямат транспорт там не знам не съм виждал там такова нещо
--- End quote ---
E как да няма!?Областен град са, на оживен път, на близо е Банско.В града има няколко хипермаркета! Имат си градски транспорт и положена ККМ за тролеи, но такива не са седвижили.Скоро се обсъждаше дали да се махне мрежата или да се кандидатства за довършване на начинанието.За съжаление аз знам само това.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version