Транспортът в другите градове > Други градове

Добрич

(1/173) > >>

Vanko-hola:
Някой има ли снимки на МГТ Добрич? Малък град но с интересен транспорт.

Града се обслужва от тролеи ЗиУ 9. Автобуси- Икаруси, Чавдар 11Г5 минали през Кента но са в класическия вид. Много се използват "маршрутките" - 301, 304 и 306 знам че са номерата. Те са на често и са Пежо. 304 мисля че е най-дългата линия на Добрич. Иначе има някои автобусни линии на общинската фирма (Пътнически превози) се обслужват с Пежо J9 с автоматична врата. Нископодови автобуси няма.

Ако имате повече инфо- давайте.

Ivo:
Скоро не съм ходил в Добрич,спомням си автобусни линии 76 и 213 че имаше. Имат и Чавдар В14-20,които са модернизирани в Кента,и са направени единични. На една стара картичка от Добрич се вижда Икарус 180,иначе за тролейбусите както спомена имат само ЗиУ 9.

Vanko-hola:
ааа да- имаха 1 Чавдар 14-20. Сега е сив преработен в Кента. А на 13-20 ме е махната третата врата- мноо кофти. Имат и Мерцедес О 307. По-модерни от тези автобуси не знам дали има в Добрич. Има и една Сетра - градско изпълнение, соло.

бушона:
Май имат и един тролейбус Икарус 280.

Tonny Iliev:
Имам снимки,но с лошо качество от тролей 176.Линия 304 е от Рилски блокове до Балик,нали?
Много съм недоволен от транспорта-не може във Варна билетчето да е 60ст,а тук-70!Освен това със 176 от пл.Тракийски до Балик са 15мин,а пеш-20

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version