Author Topic: Трафикът  (Read 143251 times)

Offline AGENT 006

• Нямам спирка
  • Живей, за да озаряваш, озарявай, за да даваш живот
    • View Profile
    • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
    • Email
Re: Трафикът
« Reply #440 on: 22.12.2023, 05:44:41 »
Хайде хора, стандартния поздрав. Леко, безаварийно, отговорно и с пожелания за светли празници около обичаните хора.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline petur1111

• Запален по ГТ
    • View Profile
« Reply #441 on: 15.09.2024, 22:32:45 »
Огромно задръстване на столичния бул. „Черни връх“ при мола

Огромно задръстване се е образувало на софийския бул. „Черни връх“, съобщиха шофьори за Столица.bg Тапата е в района на мола, в посока центъра, като колоната се движи изключително бавно. Голяма част от колите са се насочили към търговския център и причината за задръстването е именно заради това. При възможност изберете алтернативен маршрут.

„Обещанията на Столична община, че трафикът е разтоварен с 30% не отговаря на реалността.“, недоволстват водачи. Около 16 ч. този следобед на бул. „Черни връх“ в посока Околовръстния път имаше катастрофа, която допълнително създаде затруднения в трафика.
https://stolica.bg/trafik/ogromno-zadrastvane-na-stolichniya-bul-cherni-vrah-pri-mola

Интересно защо журналистите не пишат името на мола? За да не се прави лош репутация на търговския център, защото всъщност той е причината за задръстванията...

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #442 on: 15.09.2024, 22:43:23 »
Защото, първо, сите знаят за кой мол става дума и второ - така ще направят безплатна реклама на въпросния мол, което е забранено - рекламата по телевизията примерно струва над 10 бона на минута!
По рейс и по жена не се тича!

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #443 on: 20.09.2024, 09:52:11 »
Интересно защо журналистите не пишат името на мола?

Колко МОЛа има на Бул. Черни връх ?

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #444 on: 20.09.2024, 10:03:19 »
Реално два - Парк център и Парадайс, макар и входът на първия да е откъм Арсеналски.  :)

Offline stankos

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #445 on: 20.09.2024, 10:07:56 »
Реално два - Парк център и Парадайс, макар и входът на първия да е откъм Арсеналски.  :)

Между Патриарха и Арсеналски не се ли води Фритьоф Нансен ?

Offline Ilian

• Наистина съм луд
    • View Profile
    • Сервиз за лаптопи
« Reply #446 on: 20.09.2024, 10:10:01 »
Фритьоф Нансен е до бул. България.

Offline Whatnow14

• Наистина съм луд
    • View Profile
« Reply #447 on: 26.09.2024, 18:16:18 »
На Драган Цанков в момента три 67 плътно един след друг.

Offline V.Peichev

• Нямам спирка
    • View Profile
« Reply #448 on: 26.09.2024, 18:29:56 »
Браво! Следва се заветът на Вуцов - пакетно придвижване.  :) :fan:

Offline IKAR

• Нямам спирка
    • View Profile
    • Email
« Reply #449 on: 21.10.2024, 00:34:16 »
Не знам това къде да го сложа. Майка ми скоро не беше ходила в София, но тия дни е отишла, за да направи банкет за колежките си по случай 70-годишншната си. Ходили са в Хепи на Света Неделя, но това не е важно. Обяснява ми, че такива кошмарни задръствания навсякъде и такъв смог не е виждала през живота си, особено на обяд и особено в неделя!  От една страна комплексарщината задължително с колите и до кенефа, по пет коли на фамилия - една на майката, една на таткото, една на сина, една на дъщерята, една на зетя, една на снахата...Такова даже и в Америка няма, съгласен съм, че понякога колата е необходима, но не е нужно все с нея. От друга безумните интервали по основните които се сетите наземни линии, особено извън пик, особено вечер и особено събота/неделя. Така дори и в най-гладните Берови и Виденови години не е било. Да, бяха основно дрънкалаци, раздрънкани Чавдари и Икаруси, но никога не се е чакало по толкова много...А ако трябва и да се прекачваш...
Заведенияджиите също реват като в детската градина, че клиентите им нямало къде да паркират. Да е задължително на кафе или ресторант да се ходи с кола?
« Last Edit: 21.10.2024, 01:29:58 by IKAR »
По рейс и по жена не се тича!