Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Разни / Re: ПОЛИТИКА=?
« Last post by fafan on Today at 18:31:35 »
HIMARS в действие в Украйна и малко фоерверки при руските окупатори като резултат  :D :fan:2
Все пак Стоян Братоев е сериозен учен, професор по тунелно строителство.  :)
3
Това е Рено така ли? Мислех, че е Ивеко като тези, които Транстриумф пускаха по 409 във Варна?
Основата е Рено Р312 от 80-те, която после еволюира до Рено/Кароса Агора, Ирисбус Сителис, моделът е все още жив каъо Ивеко ЪрбанУей... Това е съкратената история...
4
Да попитам, ако случайно някой има наблюдения, БВ2641 от Пловдив за ГО все още ли е с климатизирани вагони или има промяна? Също така ако знаете някой от другите бързи влакове между Пловдив и София в средата на деня (между 10 и 16ч), които са климатизирани, ще Ви бъда благодарен.
5
То тъпото е, че и системата да е нова - пак ще остават, ама той не разбира. Така е в момента и с останалите транспортни оператори - приходите от продадени превозни документи от автотранспорта и електротранспорта остават в дружествата и се приспадат от дължимите средства за транспортна задача. Въпросът е, и при метрото като стане така, да има яснота и отчетност за продажбите на дружеството на превозни документи, постоянен автоматичен контрол, събиране на данни и да му се следят разходите.
След това ще трябва да се преборим да се даде достъп до камерите, за да се следи в реално време освен колко влизат, но и колко излизат през турникетите, а също така - и данни в реално време за движение на влаковете, за да има обвръзки и синхрони, а също така и за точно следене на пробега, изпълнени курсове, разписание и т.н. В момента Метрополитен е задължен да дава данни в реално време за движение на влаковете, но не го прави, а Фандъкова и СОС вдигат ръце.
6
Да секнат безотчетните приходи на Метрополитен... Като се научат хората, ще искат да си купуват билети отвън, а не на каса.... ;)

Хората какво са виновни, че чичо ви Стоян си прави каквото си иска, метрото все едно му е бащиния, иска приходите от билети да са си за неговата фирма и дори кметът не може да му свие сармите? Коньовете се ритат, магаретата патят.....
8
Това е Рено така ли? Мислех, че е Ивеко като тези, които Транстриумф пускаха по 409 във Варна?
9
Започнал е основен ремонт на ТИС „Юнак“.
10
Отново някакви тънки сметки от страна на СО/ЦГМ да не би да се минат, а не как да привлекат повече клиенти!  :angry:

Пак ще попитам: Традиционното българско семейство се състои от един родител и дете ли ? Защо семейния пакет не е от две персонализирани карти + ученическа на цена примерно от 100 лева?  :neznam:
Pages: [1] 2 3 ... 10