Масов градски транспорт > Новини от София

Доволни ли сте от Фандъкова?

(1/42) > >>

Chato:
Не намерих подобна тема, затова реших да пусна нова под фолмата на анкета.
Въпреки, че от сравнително скоро е кмет, доволни ли сте от г-жа Йорданка Фандъкова? Лично аз съм с много смесени чувства. Добрите неща са, че няма да подновяват договорите за маршрутките и това, че се ремонтират детски градини. Но не знам до колко това зависи лично от нея. По-късно ще пиша от какво не съм доволен.

Stahlgewitter:
Аз лично не съм доволен от управлението на града. Не специално и само от Фандъкова,защото тук трябва да поставим и общинския съвет.
Подлезите са в окаяно състояние навсякъде.Особено дразнещо е на централни места като НДК и гарата.Те са не само занемарени,а бих казал и опасни. градският транспорт е също с все така окаяните си превозни средства. Нов съчленен автобус автото не е виждало от 2003,ако не се лъжа. . Уличното осветление е в лошо състояние,много неосветени места. Чистотата-така и не става нищо със завода за боклук.
Личното ми мнение е,че мандата на Софиянски беше най-успешен.

Chato:
Като заговори за подлези се сетих как поне единият подлез в близост до Гара Подуене беше осветен и се охраняваше някога, а от няколко години (мисля, че малко след като Бойко стана кмет) е напълно запуснат и неохраняем. Таванните плоскости бяха потрошени от вандали. Става въпрос за подлеза преди завоя на 20 към Ситняково. Иначе си прав, че голяма част от хората в общинския съвет не са за там.

CKD:
От 2001 г. насам София върви само назад. Как да съм доволен при това положение.

vesko76:
Твърдо не!

Към по-горните неща ще добавя, че уличната маркировка никога не е била толкова изтрита, колкото сега. На практика на половината булеварди не знаеш 2 ленти ли са, 3 ли са, не знаеш къде са стоп линиите, къде са пешеходните пътеки и тн.

Проблемът с бездомните кучета си остава все така нерешен, заводът за боклука си остана май на хартия. Няма един разширен булевард, инфраструктурата не е мръднала от сума време и на милиметър.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version