Снимки и видео > Снимки

ИЗБОР ЗА НОВ МОДЕРАТОР!

<< < (2/6) > >>

Emperor:
Поради наличието на повече от една кандидатура е редно да се направи честно и демократично гласуване, за да се избере модертор.

Гласуването ще бъде в рамките на 24 часа, започващо в 00:00 на 10/05/2017 и свършващо на 10/05/2017 в 23:59, а резултата ще бъде обявен веднага след изтичането на времето. Благодаря на претендентите за изявеното желание и Ви пожелавам успех!

Приятно гласуване.

mitakis:
Анкетата е най-отгоре. Гласувайте!

RADOCVET:
Така!
Призовавам тези, които се опитват да изкривят гласуването и резултатите от анкетата, да преустановят подривната си дейност.
Наблюдава се феноменът новорегистриран потребител без нито едно мнение да участва в анкетата. Освен това IP-то от което е извършено злодеянието подозрително съвпада с това на един от кандидатите. Няма да го посочвам кой е, само ще спомена че многократните регистрации във форума са ЗАБРАНЕНИ!!!

wolf_rusi:
Тъй като виждам, че има забавяне с обработването на протоколите от избирателния ден в СИКа, ще си позволя да постна тук мнението си, защото така или иначе е писано вчера.
Отново се извинявам, че пиша тук, ако е възможно след като се отключи темата да бъде преместено:
Предварително уточнявам, че този пост е писан преди обявяването на резултатите.
Както viktorlc правилно отбеляза вчера, важно беше всеки да каже какъв е неговия план да „съживи“ форума. Вместо борба на идеи, гласуването се превърна в „борба за кебапчета“. За мен, форумът не печели от подобни опити за отчаяно набиране на не информирани гласове и борба между групи, а не между каузи.  Искам да поздравя и двамата претенденти за високата избирателна активност, която се реализира. Кой да е спечелил, както и да е спечелил, искам да кажа, че за мен ако разликата е под 5 гласа резултатът би бил необективен и конкурсът следва да се обяви „без победител“. Надявам се, който и да стане модератор, в най-кратки срокове да изложи целите си и да не забравя, че както народът му е дал властта, така народът може и да му я вземе във всеки един момент.

viktor_bdz:
Много е малка разликата, искаме балотаж.  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version