Author Topic: Въпроси към администратори и модератори  (Read 410149 times)

Offline Petko21

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 6995
 • Техника
  • Skype Me™!
  • ICQ Messenger - 646173605
  • View Profile
  • Моите снимки
Ахам, благодаря за бързия отговор. Явно системата не е приложима тук, при толкова много минусови фактори. Все пак мерси отново, за бързия отговор.

Offline todorow_211

 • Наистина съм луд
 • *******
 • Posts: 1131
  • View Profile
Бих искал да попитам дали е ЗАБРАНЕНО качването на снимки във форума, защото вече за втори път получавам съобщение от west_1, затова, че качвам такива в Бургаския раздел. Според него ''изпразвам'' мемори картата си, но според мен не, защото ако наистина я изпразня сървъра няма да побере всички снимки от фотоапарата и телефона ми. Първия път, когато господина ми писа реших да не препращам съобщението тук и да не ви занимавам с глупости, но вчера чашата преля, след като ми прати следното съобщение:

Quote
« Изпратени до: todorow_211 -: Вчера в 15:55:57 »
Отново те предупреждавам да спреш с качването на снимки, първо с лошо качество, второ показващи обичайно случващо се по линиите и трето такива, на които дори рег. номера- имаш си фейсбук страница за тази цел.

Първо бих искал да попитам дали съм само аз човека, който качва снимки с лошо качество във форума, защото аз знам поне още 10 такива, които качват подобни, че и по-размазани, но никой не ги премахва и никой нищо не им казва.
Второ- всеки, който чете Бургаския раздел може ли да каже дали са качвани снимки от село Русокастро?! Защото аз незнам някой да е качвал такива от самото село. О, забравих, че в село Русокастро минават 12, 12А, 211 и другите линии на градския транспорт в Бургас.
Трето- аз ли съм виновен, че автобуса е мръсен и водачът не е решил да го измие?! Точно и за това не му се вижда регистрационният номер. ;)
Четвърто- защо снимките в ''Анкета на месеца'' се задават толкова късно?!! Разбирам, че имаш личен живот и нямаш време да се занимаваш със форума (ти сам ми го беше казал!!!), но май трябва да се сложи 2-ри модератор, който има време да се занимава, защото 1-ят няма време.
Пето- знам много добре защо си толкова настроен против мен. Защото съм приятел с Шайдер. ;) Защо когато бяхте в добри отношения качването на снимки НЕ беше забранено?!
Шесто- целта ти е ние двамата да спрем да пишем и да качваме снимки, но това няма да стане, даже щях да ти го кажа когато се видяхме, но ти нямаше желание да говорим, пък и що да ти се натискам? Насила хубост НЕ СТАВА!

Ще оставя на другите да изкажат мнението си по въпроса, защото аз наистина много съм ти ядосан и НЕ очаквах да станеш толкова дребнав, сякаш ти си създал форума и се мислиш за шеф, но ти си просто модератор. :) Има много други такива, но те не се заяждат, защото не съм им ''трън в очите'', за разлика от теб.

Offline west_1984

 • Наистина съм луд
 • *******
 • Posts: 1086
 • --==WEST_1984™==--
  • View Profile
Тъй като вечно имаш някакви претенции към начина на организация на Бургаската тема и опитите да има малко ред в нея, да ти напиша и тук няколко неща, по реда на зададените ти въпроси:
Не си само ти човекът, качващ снимки с лошо качество, но аз отговарям за Бургаската тема и съответно следя какво се случва с същата.
Дали са качвани или не снимки от село Русокастро не ме интересува, това което е важно за мен, е че не желаеш да се съобразяваш с нищо и никой, най-малко с идеята за качване на качествени и интересни снимки, а не такива на обичайно случващото се и всекидневното- един бърз преглед на снимките ти много бързо изяснява за какво говоря.
Каква е разликата дали анкетата снимка на месеца ще се зададе на 1-во число или на 10-то? Да, всеки един от нас си има личен живот и един от колегите много правилно беше казал, че никой не е венчан за форума и не е длъжен да виси денонощно вътре. Относно анкетата за май 2015-та, има още потребители, които не са ми изпратили с кои снимки искат да участват, заради това и не е зададена- дори и да имаше втори модератор, пак нямаше да бъде зададена.
Нямам абсолютно никакво лично отношение нито към теб, нито към един друг споменат от теб потребител, въпреки ЛС-тата с демонстрирано провокативно отношение и опитите ти да ми държиш сметка, включително и за това защо не съм ти отговорил в скайп в 2-3 сутринта.
До момента спрямо теб са направени толкова компромиси за нарушаване на правилата и за отношението ти през ЛС, че ми се струва доста нахално да тръгнеш да пишеш тук в тази тема и да занимаваш всички със себе си.
Не е далеч и времето когато беше написал
Алооо модераторите. Колко време трябва да ви чакам за да ми отговорите на въпросите?! На мен вече търпението, мисълта и всичко ми се изчерпаха. Даже брада ми поникна….
« Last Edit: 11.06.2015, 15:41:18 by west_1 »

Offline $h@IdEr

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 4462
  • Skype Me™!
  • ICQ Messenger - 359945577
  • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
  • AOL Instant Messenger - dillyan96
  • View Profile
  • Рекламни концепции на бургаски Солариси
  • Email
Всеки има право да качва каквито пожелае снимки, било то интересни или не (това опира до разбирането на всеки за интересно и безинтересно), стига да са със сносно качество (сиреч поне да се чете рег. №) и стига да са съобразени с темата на дискусията. Направете едно сравнение с другите раздели, различни от "Други градове" и сравнете качеството на снимките, след което вижте дали някой модератор е тръгнал да дращи с червено наляво  и надясно и да трие снимки на поразия. Хубаво, трябва да има ред, ама не и да се прекалява, най-вече с тенденциозното поведение спрямо други потребители (конкретизирам бургаския раздел, а бургаска тема – такова нещо няма) ;). Относно анкетата – много лесно може да се увеличи времето за гласуване. До 5-то число на месеца, който не е изпратил снимките си до модератора, се задават снимките на потребителите, които са ги изпратили в срок.
Точките 1, 2, 5 и 6, както и последния абзац от поста на Todorow_211  са абсолютно очевадни през последната година и половина. Снимки няма да спра да качвам, постове няма да спра да пиша – кратко и ясно го заявявам. ;)

И от мен един скромен въпрос – наказанието от 40% с каква давност е?

Offline ku4eto

 • Маниак
 • ******
 • Posts: 928
 • Безспир
  • View Profile
Господа, ще ми извинявате включването, но откакто редовно качвате снимки в бургаския раздел, цялостното качество на предлагания снимков материал от града ни спадна здраво. Не мога да разбера едно- ок, направили сте много снимки от едно място, ами подберете една, максимум 2-3, които да са наистина хубави, кому са нужни останалите? Не сме виждали автобуси ли? Когато предлагаш някакъв снимков материал, той трябва да има някаква стойност...

Тенденциозно отношение- към кого??? Did_ko винаги се е старал да предложи снимки с добра композиция, а качеството е максималното с което разполага апаратът му( при това са интересни снимки), Зирка всички знаят колко ефектни кадри има, а потребителите с лоша техника се включват когато трябва да се отбележи нещо "забележително".

А тия приказки от рода на "ти на мене няма да ми казваш кво да правя" нека си останат в тесния семеен кръг. Първо- масово качвате снимки със засенчена странична част на возилото, криви снимки, снимки с обекти в кадър. Това че някой отказва да се ограмоти фотографски не ни задължава нас останалите да толерираме това. И преди да ме е обвинил някой в хейт- абсолютно същите критики търпях и аз когато започвах да снимам, но ги приемах градивно. Много тънкообидни станаха нещо хората. Всеки може да се научи да прави хубави/ прилични снимки, още повече тва е ГТ, не голо тяло или пейзаж. Впрегнете си усилията в това, вместо да казвате как се снимало в другите теми( принципът "там като е леш, що и тук да не е") и тем подобни глупости.
« Last Edit: 12.06.2015, 00:45:37 by ku4eto »
В този подпис няма да откриете псувни, нито намеци към някого.

Offline todorow_211

 • Наистина съм луд
 • *******
 • Posts: 1131
  • View Profile
Тъй като вечно имаш някакви претенции към начина на организация...
Ами разбира се, че имам! И на това ако му викаш организация аз ще се прекръстя от Никола на Хасан, защото точно ти си виновен, че занимаваме хората с глупости, вместо да се видим, да поговорим и да си кажем в очите всичко каквото имаме...

Не си само ти човекът, качващ снимки с лошо качество, но аз отговарям за Бургаската тема и съответно следя какво се случва с същата.
Пределно ясно ми е, че следиш какво се случва с Бургаския раздел, но раздела ''Транспортът по света'' не го ли следят 2-ма човека, които също са модератори и то не от вчера, като теб?! И защо досега никой КОПЧЕ не ми е казал ''ама ти що качваш толкова много снимки, що изпразваш мемори картата си тук''?!? Аз ще ти кажа защо- защото другите проявяват малко или много човечност. Да снимките може да са от Франция и Германия, а не от Бургас и областта, както казах- НИКОЙ нищо не ми е казал! Дори мога да те светна, че имам още снимки, но не съм ги качил, както и от Бургас и Варна. :)

Дали са качвани или не снимки от село Русокастро не ме интересува, това което е важно за мен, е че не желаеш да се съобразяваш с нищо и никой, най-малко с идеята за качване на качествени и интересни снимки, а не такива на обичайно случващото се и всекидневното- един бърз преглед на снимките ти много бързо изяснява за какво говоря.
Качеството на снимките наистина не е добро, но автобусът тръгва за село от Автогара Запад в 19:00ч. и пристига в 19:50, понякога и по-късно, но това не го знаеш, нали? Както и да е, снимките на Сетрата са премахнати вече. :)

Нямам абсолютно никакво лично отношение нито към теб, нито към един друг споменат от теб потребител, въпреки ЛС-тата с демонстрирано провокативно отношение и опитите ти да ми държиш сметка, включително и за това защо не съм ти отговорил в скайп в 2-3 сутринта.
Недей да лъжеш, защото нито аз, нито другия споменат от мен потребител, който си има име ще ти повярваме. Ще ти повярват само тези, които не са скарани с теб. Сметка не съм ти държал що не ми отговаряш в скайп, но ако не беше направил общ чат във фейсбук с твоето приятелче едва ли щеше да се стигне дотук, да си вадим кирливите ризи пред всички. :)

До момента спрямо теб са направени толкова компромиси за нарушаване на правилата и за отношението ти през ЛС, че ми се струва доста нахално да тръгнеш да пишеш тук в тази тема и да занимаваш всички със себе си.
Слушай к'во ако бях нахален, какъвто ти ме изкарваш, нямаше да те оставя да си тръгнеш, докато не говориш с мен и да си оправим проблемите.. :)

Не е далеч и времето когато беше написал...
Ами да, щом съм го написал е имало защо. :)
« Last Edit: 12.06.2015, 11:21:50 by todorow_211 »

Offline Dragon

 • Administrator
 • Нямам спирка
 • ********
 • Posts: 5831
 • Администраторът бонбони не пие!
  • Skype Me™!
  • ICQ Messenger - 202143037
  • View Profile
  • http://gtsofia.info/
  • Email
От няколко месеца в бургаския раздел постоянно има някакви дразги и почва да ми писва. Вземете да се държите като възрастни хора (говоря за всички!) и се отнасяйте с повече разбиране един към друг. В противен случай ще се наложи да спра раздела, докато не се успокоите.
GTSofia.info - Любителски страници на градския транспорт в София
Forum.GTSofia.info - Любителски форуми на градския транспорт в София

Offline zirka

 • Наистина съм луд
 • *******
 • Posts: 1328
 • www.GTBURGAS.eu
  • View Profile
  • Email
^ Спирай тема, може би най- разумното, като че ли е остава това! Вярно че има други участници, които не заслужават това, но ''покрай сухото'' знаете и какво друго гори.
Искам само да вмъкна, че не защитавам никой личностно, но не може и нямате право да нападате и обиждате West_1, така, сякаш е най -големият паразит във форума. Неговата работа тук не е базирана на количество, а на качество – който не разбира за какво говоря, да погледне хронологията.
Да дам пример с хубавите раздели за снимки – ''Пловдив'', ''София'' и ''БДЖ'', вместо да се опитваме да се равняваме с тях, ние търсим противоположното. Само че в раздела ''Други градове'', едно че снимковият материал е къде- къде по- беден, и друго – участват нови или сравнително нови потребители, или рядко включващи се (говоря за повечето случаи). А като такива, за тях е приложено снизхождение, било то като качество, било като композиция на снимката. Но с увеличаването на предложения материал, не е ли естествено критериите да почнат да се вдигат, точно по отношение на тази композиция! Какво е това нещо да снимаш през ограда, мантинели и други, на състав, който можеш иначе да го издебнеш. Или обектът да ти заема една нищожна част от нещо, но то да не е нищо особено, а случайно попаднала градска среда!

Следващият път, когато някой има претенции относно някое мнение, да използва бутона "Информирай модератор". За публикуване тук ще има наказания!
Следващият път е на лице, ти си!
« Last Edit: 13.06.2015, 18:06:23 by zirka »
WWW.FORUM.GTBURGAS.EU

Online did_ko

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 3668
 • гигантски радиоактивен термит - мутант
  • Skype Me™!
  • View Profile
  • Email
Аз не разбирам, докога ще продължите по този начин? След като някой не одобрява поведението на друг, би било редно да спре да се занимава с него.

Бих искал да попитам дали е ЗАБРАНЕНО качването на снимки във форума, защото вече за втори път получавам съобщение от west_1, затова, че качвам такива в Бургаския раздел. Според него ''изпразвам'' мемори картата си, но според мен не, защото ако наистина я изпразня сървъра няма да побере всички снимки от фотоапарата и телефона ми. Първия път, когато господина ми писа реших да не препращам съобщението тук и да не ви занимавам с глупости....
Ето ти отношение, което прераства в лична обида. Не е забранено да се качват снимки във форума, и никой няма да ти каже нищо, просто трябва да ограничиш броя на качваните снимки. И както ти се изразяваш "Господина" си има име, подобно саркастично обръщение обижда.

Първо бих искал да попитам дали съм само аз човека, който качва снимки с лошо качество във форума, защото аз знам поне още 10 такива, които качват подобни, че и по-размазани, но никой не ги премахва и никой нищо не им казва.
Не си единственият на когото са премахвани снимки с лошо качество. Последният пример е появата на 3439 (къс Соларис) по 121.Снимката беше с лошо качество, но интересна, и въпреки това беше свалена.Трябва ли да се ядосвам за това, проявявайки невъздържаност?

Второ- всеки, който чете Бургаския раздел може ли да каже дали са качвани снимки от село Русокастро?! Защото аз незнам някой да е качвал такива от самото село. О, забравих, че в село Русокастро минават 12, 12А, 211 и другите линии на градския транспорт в Бургас.
Тук отново виждам някакъв сарказъм.На всеки е ясно, че снимки от селото не са качвани досега, както и, че споменатите от теб линии не минават през въпросното село.

Трето- аз ли съм виновен, че автобуса е мръсен и водачът не е решил да го измие?! Точно и за това не му се вижда регистрационният номер. ;)
Не съм видял снимките , и няма как да преценя защо са свалени.Но на въпроса ти - НЕ СИ ВИНОВЕН.

Четвърто- защо снимките в ''Анкета на месеца'' се задават толкова късно?!! Разбирам, че имаш личен живот и нямаш време да се занимаваш със форума (ти сам ми го беше казал!!!), но май трябва да се сложи 2-ри модератор, който има време да се занимава, защото 1-ят няма време.
Отговорът на въпроса ти, се намира във второто ти изречение.Но нямаш никакво право да казваш, че трябвало да се назначи втори модератор, по някаква си причина.

Пето- знам много добре защо си толкова настроен против мен. Защото съм приятел с Шайдер. ;) Защо когато бяхте в добри отношения качването на снимки НЕ беше забранено?!
Аз все още продължавам да твърдя, че поставянето на твоят подпис на снимката с удареният Соларис не е редно, след като сам казваш, че ти е предоставена от друг човек.На мястото на Живко, щях да ти изпрося наказание за това си действие (кражба на интелектуална собственост). Но Живко допусна това. И тук Дилян няма нищо общо повярвай ми.


Ще оставя на другите да изкажат мнението си по въпроса, защото аз наистина много съм ти ядосан и НЕ очаквах да станеш толкова дребнав, сякаш ти си създал форума и се мислиш за шеф, но ти си просто модератор. :) Има много други такива, но те не се заяждат, защото не съм им ''трън в очите'', за разлика от теб.
Ако приемем форума за работно място, то кой би трябвало да е шеф?? Модераторите са точно за тази цел.

Не е далеч и времето когато беше написал...
Ами да, щом съм го написал е имало защо. :)
Защо си изтрил това, което беше написал??? Но то си стои тук в тази тема.Тогава ти бях писал на ЛС да спреш да се държиш по този начин. Това си е чисто нахалство.

И от мен един скромен въпрос – наказанието от 40% с каква давност е?
Моите са 45, и то благодарение на вашия конфликт със Зирка. Но такива въпроси се задават на ЛС, не тук в темата.

^ Спирай тема, може би най- разумното, като че ли е остава това! Вярно че има други участници, които не заслужават това, но ''покрай сухото'' знаете и какво друго гори.
...
Следващият път, когато някой има претенции относно някое мнение, да използва бутона "Информирай модератор". За публикуване тук ще има наказания!
Следващият път е на лице, ти си!
КОгато една тема е изчерпана е хубаво да се спре с излишните приказки.
« Last Edit: 16.06.2015, 19:34:22 by did_ko »
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Offline AGENT 006

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 15114
 • Невъзможното иска само малко повече време
  • View Profile
  • Sofiatransport транспортна база данни/Sofiatransport transport data base
  • Email
Мисля, че е време да се вземат мерки към потребителят V. Peichev, който вече втори ден обръща темата "Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)" в махленски спор и прекрачва всички граници на оффтопика. Не подавам рапорт, а пиша тук, защото се отнася за повече от едно мнение.

Sofiatransport транспортна база данни

Най-подробната база данни и галерия за возилата от градския транспорт в София!

Offline NULL

 • Маниак
 • ******
 • Posts: 981
 • Keep Walking
  • View Profile
  • Email
Мисля, че е време да се вземат мерки към потребителят V. Peichev, който вече втори ден обръща темата "Mercedes-Benz O 345 (G)/Conecto (G)" в махленски спор и прекрачва всички граници на оффтопика. Не подавам рапорт, а пиша тук, защото се отнася за повече от едно мнение.

... абе, хора, Вие сериозно ли?   :eek:
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Online Kaiser Kar

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 4934
 • НЕ! на мърльовците
  • View Profile
За мен не е за наказание, обаче ми е чудно как не му омръзна вече над 10 години да говори едно и също. Буквално.
"На кровове Београда слетела су нова јата телевизијских антена. Оне кљуцају невидљиве телевизијске таласе и носе црно-бела и шарена јаја"

Online did_ko

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 3668
 • гигантски радиоактивен термит - мутант
  • Skype Me™!
  • View Profile
  • Email
Нещо в бургаския раздел има напрежение напоследък.
И в София не оставате по назад.

Предлагам да спреш да се изказваш навсякъде, където се заформи спор/противоречие.Погледни първо себе си, и чак тогава давай предложения за наказания.
Мразя да пиша и говоря за автобусите с марка "Чавдар" в минало свършено време.

Насилственото натъпкване на пътници в BRT  линиите е транспортен геноцид спрямо населението в Бургас

В ГТ Бургас НЕ ДОСТИГАТ АВТОБУСИ

Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор".

Online Kaiser Kar

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 4934
 • НЕ! на мърльовците
  • View Profile
Аз ли? Къде съм предложил наказание?
"На кровове Београда слетела су нова јата телевизијских антена. Оне кљуцају невидљиве телевизијске таласе и носе црно-бела и шарена јаја"

Offline NULL

 • Маниак
 • ******
 • Posts: 981
 • Keep Walking
  • View Profile
  • Email
Агенте,
не ти го казвам с цел да се заяждам с теб, а да ти дам повод за размисъл.
Реално, като се вземат предвид твоите наказания, то ти (поне за мен) нямаш моралното право да предлагаш когото и да е било за наказание.


Имам чувството, че още малко и ще има предложение ежеседмично Калин да вика всички от форума, питайки:
ига, коУега, я кАжи: Кого номинираш с двие точки за за изгонване и защо?"   :D

PS: Моля, нека всички се концентрираме върху създаването на приятелска и доронамерена среда!
« Last Edit: 09.07.2015, 21:47:48 by NULL »
If you change nothing, nothing will change.

Полезно: Почивни дни 2019 | Обменни бюра София | Фиксинг на БНБ

Offline KRAKOMOBILA

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 5371
  • View Profile
Аз не знам защо сте решили, че това е тема където можете да предлагате каквото и да било. Това е тема за въпроси, а не за предложения. Ако някои пост не ви харесва - можете да натиснете бутона "Информирай модератор" - където ще му се обърне внимание, и ако е необходимо администрацията на форума ще прецени дали ще се накаже някой или не.
НЕ НА КИЧА ПО ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА В ГТ!!!

Offline София 70

 • Ограничени права
 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 9720
  • View Profile


Имам чувството, че още малко и ще има предложение ежеседмично Калин да вика всички от форума, питайки:
ига, коУега, я кАжи: Кого номинираш с двие точки за за изгонване и защо?"   :D

Я пак!

Offline Magirus deutz

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 3163
 • Почитател на Мерцедес - Бенц, Магирус и Икарус.
  • Skype Me™!
  • View Profile
Писах на старозагорския модератор преди около две седмици, но той не ми е отговорил, затова реших да пиша тук.
Направих списък на подвижния състав в Стара Загора(първото мнение в едноименнта тема в раздела.
В течение на времето обаче се оказа, че списъкът не е пълен, но аз не мога да го допълня защото мнението ще съдържа повече от максимално допустимите 20 000 символа. Моля, ако е възможно мнението 190 в темата "Автобусен транспорт - Стара Загора" да бъде преместено в темата "Списък на подвижния състав" в същия раздел.

Offline west_1984

 • Наистина съм луд
 • *******
 • Posts: 1086
 • --==WEST_1984™==--
  • View Profile
Писах на старозагорския модератор преди около две седмици, но той не ми е отговорил, затова реших да пиша тук.
Направих списък на подвижния състав в Стара Загора(първото мнение в едноименнта тема в раздела.
В течение на времето обаче се оказа, че списъкът не е пълен, но аз не мога да го допълня защото мнението ще съдържа повече от максимално допустимите 20 000 символа. Моля, ако е възможно мнението 190 в темата "Автобусен транспорт - Стара Загора" да бъде преместено в темата "Списък на подвижния състав" в същия раздел.
Готово е! :)

Offline $h@IdEr

 • Нямам спирка
 • *********
 • Posts: 4462
  • Skype Me™!
  • ICQ Messenger - 359945577
  • MSN Messenger - dilly-m@hotmail.com
  • AOL Instant Messenger - dillyan96
  • View Profile
  • Рекламни концепции на бургаски Солариси
  • Email
Бих искал да ми бъде обяснено кое е провокативното във темата Соларис Урбино 18. Май отново някой поръчва кой да бъде наказван оt бургаския раздел поради лични отношения? :rolleyes:
« Last Edit: 10.08.2015, 15:52:57 by $h@IdEr »