Мисля, че и преди сме обсъждали варианта тм 8 да ходи до кв. Иван Вазов, а 1 или 6 да се скъси до Съдебна палата. Против съм трансгалактически линии, които прекосяват целия град.
Варианта до кв.Иван Вазов означава че ще се движи по Христо Ботев вместо до Съдебната палата.
Това да го приемам ли сериозно? Гарата е нищо повече от една периферна дупка. Тази зима се отказах да търся метро ако трябва да се прибирам от работа с градски транспорт, защото на „Сердика“ тъпканицата е ужасна, затова предпочитам малко повече чакане и малко по-дълго пътуване с 8 и мога да кажа, че Шиндлерите се пълнят още преди да стигнат „Възраждане“, никакви гари, никакви подобни.
Само трябва да пуснат Песи.
В Западния парк не видях да са оставили мизерия, поне откъм новия люлински вход Западната порта или основните алеи. Възстановени са розариума, алпинеума, кривите огледала и др. Единствено след жп прелеза си остава неугледно, както и входът откъм Хенри Форд, по-точно липсващ такъв и откъм Гевгелийски.
Хаха, свали си розовите очила и разгледай всичките публикации по темата....
Аз не нося розови очила и не чета публикации по темата. Аз живея до парка и често се разхождам там със семейството си. На места има леки дефекти, но като цяло след ремонта основните алеи са много приятни и предпочитани за разходка. Има и места за барбекю, детски площадки. Проблемните места са около прелеза и в по-дълбоката част на парка, горичката.
От известно време със семейството ми предпочитаме Западния пред Борисовата.
Дълги линии и "по-бързо" са две понятия които взаимно се изключват.
Не, не. Това е друго. Един пример: От Ломско шосе до Младост 4 няма как да стигнеш за 5 минути, дори с метрото. Само с космически кораб става. Но от Орлов мост до Плиска можеш да избереш тролея или някоя от бързите автобусни линии.