Наръчник на раздела за снимки
Няма да спра да съм негативно настроен към подобни иновативни идеи да се разреждат линии на база "лошо време". Такова чудо само при нас съм го виждал и само буди съжаление. Да оставим даже настрана въпросът че никъде не се обявяват тези разреждания, научаваме за тях само като се заровим в разписанията, обикновено чак в деня за който важат. А за водачите - мога да им пожелая само повече почивки, само не е това начинът.
Най-лесното, ефективно и щадящо финанси решение е елементарно - разтегляне на разписанията, намаляване на средната скорост на придвижване и свеждане до минимум ролята на GPS-и, говорещи автобуси, табла и всякакви подобни електроники, които само утежняват основните процеси.
Quote from: fafan on 07.04.2025, 23:39:38Няма да спра да съм негативно настроен към подобни иновативни идеи да се разреждат линии на база "лошо време". Такова чудо само при нас съм го виждал и само буди съжаление. Да оставим даже настрана въпросът че никъде не се обявяват тези разреждания, научаваме за тях само като се заровим в разписанията, обикновено чак в деня за който важат. А за водачите - мога да им пожелая само повече почивки, само не е това начинът.Добре, щом искаш- в Залцбург излетната линия е на 45 минути, а при хубаво време пускат "извънредни" курсове през 22-30 минути. Ама там явно са тъпи и хора замръзват по спирките.
Беше безплатно.