Други видове транспорт > Маршрутни таксита

Любима маршрутка

(1/9) > >>

vesko76:
На мен лично ми е любимка 24,все пак е единствената,свързваща раковата болница с ВВМИ,и по тази причина е почти винаги пълна.

Repcho:

--- Quote from: vesko76 ---На мен лично ми е любимка 24,все пак е единствената,свързваща раковата болница с ВВМИ,и по тази причина е почти винаги пълна.
--- End quote ---
иди и виж 35,примерно на окръжна болница

отвориш вратата-изпаднат 3ма

c.r.u-to:

--- Quote from: vesko76 ---На мен лично ми е любимка 24,все пак е единствената,свързваща раковата болница с ВВМИ,и по тази причина е почти винаги пълна.
--- End quote ---
на мене ми са 33 и 31 39

borosport:
Нямам такава.Не си падам по авто талибани

blagun:

--- End quote ---
Че как няма да е пълна! В Дървеница минават много маршрутки - 1, 5, 6, 23, 24, 27, 36, 45, 47, 49 и всички са пълни, след като спряха ТМ2. Столична община си прави транспортен експеримент, може ли един голям квартал с повече от половината висши учебни заведения да се обслужва само от 1 автобус и куп маршрутки.

Предимството при маршрутките е, че маршрутите се оптимизират бързо според търсенето. Освен това с маршрутка пристигам даже и по-бързо, отколкото с кола - маршрутките се качват по тротоарите, ползват БУС-лентата, от най-дясна лента правят ляв завой на светофарите и т.н. Обичам силните усещания! В края на краищата пенсионерите да си купуват къщи на село (подобно на английските им събратя), София е за хора със здрави нерви  

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version