Затова ли в 12 и 30,133 висеше на централна гара,а зад него доиде 132.Днес по Бтв,на обяд в новините говориха за Пазарджик,и дадоха на Батаклията гаража,и интервю с него,в гаража видях старите Волва,Испанските О405,Бредите,Ман-те от 72,от София,и познайте какво друго,2-3 Волва Б59 от Пловдив,не знам кой му е разрешил да изнася автобуси,които са общинска собственост,и са купени с наши пари,на всичкото от горе ги е представил като негова собственост.

Най интересното ми беше,че имаше 3 автобуса с реклама на мол Пловдив,и пишеше със зелени букви "Никан Лаин",и май в Пазарджик тролеите не са негова собственост или поне така разбрах от репортажа.7663 е излезнал от ОР.Днес на автогара "Родопи" видях 6 броя,новозакупени междуградски автобуси с марката Рено,ще потърся в Полския сайт снимка,да покажа какви точно са."Чолака" също е купил поне един нов Мерцедес О405Н,или поне един видях аз,затова и 3604 вече върти по 18.Пред автогара "Север" пък виси новия автобус по линията Пловдив-Съединение,явно е на някаква Старозагорска фирма,или просто още не са го прехвърлили.

Новозакупените рена приличаха на това модел FR1
http://phototrans.eu/14,204501,0,Renault_FR1_KOS_2G01.html