Масов градски транспорт > Новини от София

Слухове от София

(1/2) > >>

mlk:
Тъй като често се говори за някакви бъдещи неща, който ще станат готови примерно през Октомври, ама не се знае коя година, пускам обща тема, в която да мога да се обсъждат тези неща.
Даже е за предпочитане не да обсъждаме грамофонните плочи от новинарските сайтове, а по-скоро вътрешни слухове, който може и да бъдат истина.
Щеше ми се да почна с такъв, ама в момента няма нищо интересно май ...

emm_1968:
Предлагам тук с предимство да се преместят всички цитати на арх. Диков.

mlk:
Сългасен ... даже може да се изведат в едно мнение и когато го повтаря, да се добавя просто като дата към основния материал и след време можем да отчитаме като статистика колко пъти се е похвалил пред медиите, преди да се реализира нещо.

Без да съм броил, мога да бъда сигурен, че пробивът Д.Николаев и трамваят до Дървеница ще заемат почетно място в класирането :)

ozzy:
Много са... Помните ли, че преди 4-5 години се говореше как ще направят Евлоги Георгиев на 2 нива, също и кръстовищата на Орлов мост и НДК... Имаше идея да направят небостъргач до Орлов мост... Или пък идеята на Минко Герджиков да построят жп и автогара до летището :crazy:

София 70:
Аз имам нещо за споделяне , но то е по-скоро за раздел клюки , ама няма как да ви го напиша там .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version