За Форума > Изтрити теми
Re: МВМ 81-740.2/741.2 и 81-740.2Б/741.2Б (Русич/новите влакове)
Fantomas:
Има цял раздел за снимки, а също и тема за фотографии на метросъстави! ;)
difian:
--- Quote from: Neronov on 27.04.2013, 18:50:48 ---А защо е било пускано на Младост 1 ?
--- End quote ---
Влакът е бил до Младост 1 в сутрешния пик и по този начин гонят пътниците от влака...
Neronov:
--- Quote from: difian on 27.04.2013, 18:54:59 ---Влакът е бил до Младост 1 в сутрешния пик и по този начин гонят пътниците от влака...
--- End quote ---
Знам,че така ги гонят,но колегата каза,че това се случва днес (т.е Събота), когато всички влакове са до Цариградско. :neznam:
kernel32:
Брей, Петко, що за груб отговор е това? Да не е държавна тайна как работи информаторът в Русичите, че толкова агресивно да отговаряш на момчето? Я слез на земята! Всеки има право да се интересува от каквото иска, а това, че ти си решил да не му отговаряш си е изцяло твоя работа и можеше да си спестиш грубия отговор. Никой не е задължен да споделя всичката информация, която е събрал по един или друг начин, но това твоето "Аз знам какъв е проблемът, обаче няма да ти кажа, защото така!" си е чиста проба грубост. Можеше да ни го спестиш на всички.
Petko21:
Е какви подобрения? Вагони като вагони, с климатици и инфорамационна система, седалки, дръжки и това е което засяга пътниците. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version