Транспортът в другите градове > Стара Загора
SOR NB 18 (101-105)
bagercho:
Нямаме изградена инфраструктура за водородни пс, иначе не се и съмнявам, че кмета ви ще се възползва от още малко безсмислено усвояване на евросредства ако има възможност. Тамън да закара и няколко електрички да гният на онзи плац в Железник :fan:
Foreigner037:
Уж идеята беше автобусите да са част от големия проект за водородна долина, включваща произвеждане и складиране на водород, така че ако се стигне до такива превозни средства то и инфраструктурата ще бъде изградена.
Batman:
--- Quote from: Foreigner037 on 17.06.2024, 11:35:13 ---Пускат си ги както обикновено по най-натоварените линии.
Сега ако докарат и водородни автобуси съвсем не знам какво ще ги правим. Ума ми не го побира защо не разширяват мрежата или не намалят интервалите като има излишък от машини.
--- End quote ---
Сигурно няма шофьори
marto_pz:
Попринцип няма шофьори но доколкото знам има няколко нови ама все възрастни...Соровете ги засичам ако не 5те то поне 4 от тях всеки ден... Линиите на които движат редовно са: 17,24,64!,62,14,13
bagercho:
Да последват примера на Пловдив относно проблема с недостига на човешки ресурси ;)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version