Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - T_H_A

Pages: 1 2 [3] 4
41
Според Гаранционния фонд, от вчера (11.11.2019) в Пловдив върви серия "ХР", противно на всяка логика, отново.
Да, това е новата серия в Пловдив. Според мен след нея ще пуснат ХС и ХТ, и след това ще продължат с Н* сериите.

Можеха първо да приключат с ТВ и ТН, за да изчистят изцяло Т, но...

42
Според Гаранционния фонд, от вчера (11.11.2019) в Пловдив върви серия "ХР", противно на всяка логика, отново.

43
Хасково, Галакси 0027КС
Извинявам се за качеството на снимките, но телефонът ми е бюджетен, а колата не беше много близко.

44
Хасково и Пловдив започнаха ли нови серии?
Според Гаранционния фонд, на Хасково им остават 160 бройки до приключване на серията, атак че до 3-4 дни свърщва серия КР, която започна в първите дни на февруари, което означава, че на тази серия й е отнело 9 месеца.
Пловдив има още малко под 1000 бройки от КХ, но предвид високия брой МПС-та регистрирани там, предполагам максимум 5-7 дни още.
Русе има още малко под 1500 бройки до края на тяхната серия KM, но там не знам с каква скорост регистрират.

45
Велико Търново вече е в серия КС, с над 200 регистрирани превозни средства от тази серия.

46
Добрич са на ТХ 99** АТ, би трябвало утре или другата седмица да разберем новата серия, освен ако вече Magirus deutz не знае нещо. ;)
Логично е новата серия да бъде "АР", за да приключат с "А", но кой знае.
Въпрос: Какава е причината последователни области да имат по 1 пропусната серия, визирам Бургас - "ВС" и Благоевград - "ММ"?

47
По мои наблюдения Пловдив, Хасково и Велико Търново ще сменят сериите през октомври.
В началото на миналата седмица един съсед в Плд регистрира кола с номер РВ7600КХ, в Хс видях номер Х85**КР, а през уикенда във Свищов видях, че и търновската серия КР е към своя край (те вървят сравнително успоредно с хасковската серия, отново КР).

ПП: За да не спамя с нов коментар пиша тук. Днес, 10.10.2019, видях от КАТ Хасково да излиза новорегистриран бус с номер Х9003КР.

48
Две теми:
1. Вижте снимката, защо на багерите е позволено да са с номера на кирилица?
2. Вчера, на мотела на Ихтиман видях БМВ 7 серия, ново, може би на максимум 1 година, което беше с регистрационен номер с българския флаг, започваше с буквата С, а не със СВ, само С, после 4 произволни цифри и накрая серия завършваща на Х, номерът беше много избледнял, но не беше удобно да го снимам, защото до него стояха двама мъже. Позволено ли е да сикупиш номер и да си го сменяш измежду личните си коли?

49
Един български гений в САЩ на снимката.
И да попитам в Пловдив не свърши ли КТ и ако е свършила, тъй като там липсва последователност, коя е новата серия?

KX е текущата серия, на около 0500. Интересна ще е следващата серия, дали ще започнат от единствената останала Н* (свободни са всички без преминалите НК и НН), или първо ще довършат XP, XC, XT и ХХ.

Аз залагам, че първо ще минат през ТВ и ТН, защото според таблицата и те са свободни и после ще решават за Н и Х.

50
Един български гений в САЩ на снимката.
И да попитам в Пловдив не свърши ли КТ и ако е свършила, тъй като там липсва последователност, коя е новата серия?

51
Снимката е от вчера, петък 26.07.2019
Колите са с номера Х6160/2/3/4КР. 6161 е пропуснат по финансови причини, очевидно.
Мисълта ми е, че серия КР, която започна реално от първия ден на февруари, за 6 месеца е стигнала до началото на 6000, т.е. около 1000 на месец, иначе казано ще приключи към края на ноември или началото на декември.

52
Още малко офф-топик:

53
Нова серия в Габрово: ЕВ ×××× ВМ

Предходаната серия "ВК" е докладвана в края на декември 2017, година и 6 месеца не е ли твърде много за една единствена серия?

54
На Фейсбук страницата "Изгубеното Хасково" открих няколко снимки с автомобили, чиито номера се виждат и реших да ги споделя. Всъщност там има доста снимки с автомобили, но не на всички се виждат регистрационните табели.

Пред хотел "Аида". От ляво на дясно: Волга ХА 3737, Трабант ХГ 2033, ВАЗ ПН 1572, ВАЗ такси с бял номер, видимо по-голям от черните номера ХВ 1555:


Междуградският автобус по линията Хасково-Димитровград на бул. Раковски. Прави впечатление, че автобусът има само една буква в регистрацията си Х 23-01:


Мостът до църквата "Св. Богородица", Москвич ХВ 6942:


Пред областната управа, според коментарите е от края на 60-те или началото на 70-те, Волга Хс 09-79:


Пред един от многото тютюневи складове. ВАЗ ХГ 0140, според мен е от средата на 70-те, защото дядо ми имаше москвич от 1971 с регистрация ХА 7143:


Военни машини В 1108:


30-те години, своеобразна бензиностанция в Хасково, Хк 76:


Пак 30-те години, ХК 26, но прави впечатление, че тук втората буква "К" е главна, а при другата кола е малка:


Тук ми се струва, че номерът на единия автомобил е Х* 32:


Първото междуградко такси в Хасково с реклама към него, която гласи:
"Хасковци! Най-удобен влак за вас е таксито! От гара "Раковски" идете с него в Пловдив, за да имате 12 часа на разположение и без да нощувате да се върнете вкъщи. Тръгване 4ч.30м Авто-Кооперация..."
За съжаление се вижда само първата буква на номера, респективно "Х"Последната снимка е на кораба "Емона" на влизане в Х-во от Пловдив, в посока Кърджали. Интересно защо влекачът няма регистрация?

55
2012 година. Продавачът просто е излъгал. Ако талонът не е подменян, ще се разбере лесно от кога е колата в БГ.
Много благодаря, на талона пише 2018, но това е, защото явно колата е препродавана и продавачът се е възползвал, че момичето не разбира. Както и да е, дано поне колата да е здрава по-дълъг период от време.
Благодаря още веднъж!

ПП: Един интересен автомобил, регистриран в началото на току що приключилата серия в Пловдив - КС

56
Колеги, извинявам се за спама. Една моя братовчедка днес си купила регистрирана кола в Бургас. На мен ми направи впечатление, че номерът е серия А****МА. Според продавача, колата е в България и в частност в Бургас от 1 година, но благодарение на този форум стигнах до извода, че МА е серия, която в Бургас е минала още през 2012 година. Въпросът ми е кога всъщност е минала серия МА в Бургас?
Благодаря ви предварително!

57
Хасково, Мерцедес Е-клас, Х29**КР, регистрирана на 30.04.2019, питах собственика й, за да се ориентирам как върви серията, от там знам датата.

58
В Силистра вече върви АТ. Докъде стиганаха с РВ **** КС в Пловдив?by

Миналият вторник видях едно Волво S40 с РВ92**КС, така че или вече е свършила серията или до няколко дни свършва.

59
Извинете, каква е причината да изтриете постовете ми?

60
Разни / Re: Aвтомобили
« on: 06.02.2019, 13:57:28 »
... Щеше да е интересно да има статистика за колко са стари средно автомобилите от различните производители.

Здравей колега, направих една таблица по критерия марка/възраст, като освен абсолютен брой, си поиграх да ги представя и в % спрямо общия брой МПС от съответната марка.
Само 2 уточнения - първото е, че служителят на МВР, който е качвал данните на платформата, при последната корекция е объркал малко и по показателя "марка/възраст" е качил данните към 01.01.2019, а не към 01.02.2019, но за един месец разликата не е голяма. Второто уточнение е, че от известно време МПС с марката "ВАЗ" вече се продават и регистрират с марката "ЛАДА", те са малко над 2500 и поради незначителният брой не са отразени в таблицата, но в регистрите на МВР са в отделна графа и не се смесват с бройките на "ВАЗ".

Pages: 1 2 [3] 4