Абе вече и аз почвам да си мисля, че колкото и да е непочтено че от общината, че не си спазиха обещанията, толкова и буквално са приклещени "с тоягата" от всякъде. От едната страна са временното трасе по Скобелев, от другата обещанието към Лозенчани. Едните протестиращи реално влизат в конфликт с другите ако се пусне на момента 6-цата и по Скобелев рано или късно пак ще нададат вой и пак всичко наново, "защо угодихте първо на тях, като на нас първо ни бяхте обещали" Може би трябваше като истински мъже да излезнат и да обяснят и на едните протестиращи и на другите и всички заедно да стигнат до решение, а не да обещават на едната и другата страна и после да се крият като мишоци. Все пак работещите със своите данъци им плащат заплатите и имат право да изискват, и ако са недоволни да ги хокат, на управляващите ако не им се харесва знаят къде е вратата, и други ще дойдат да ги заместят. Нали за това са избрани.
От друга страна, като няма тролеи и трамваи, както и персонал, какво им пречеше толкова дълго време да не пуснат заместваща автобусна линия по подобен маршрут? Примерно от Лозенец по трасето на закритата 6-ца до гарата, таман да видят какво ще е натоварването на линията, или ако щете дори до Гоце Делчев? Кой ги би през ръцете да не го правят?
Иначе аз бях предложил, докато се построи тролея, например да пуснат А310 до Лозенец по това трасе, да се види как ще се натоварва подобна линия, и Люлин ще намаже с директна връзка с южните квартали. Може маршрута да е кръгов през Иван Вазов или Витошка.