Изберете най-достойната Снимка на месеца!
Те и сега не са обвързани. Можеш да регистрираш кола на друго място и без да сменяш номерата.
Гледам тук много хора се чудят какъв ще е следващият код на разни градове. Нали преди време се реши, че кодовете ще отпаднат и вече номерата няма да са обвързани с местожителството на собственика?
Quote from: bratchet on 26.12.2021, 18:23:01Гледам тук много хора се чудят какъв ще е следващият код на разни градове. Нали преди време се реши, че кодовете ще отпаднат и вече номерата няма да са обвързани с местожителството на собственика?Това кога и кой го е решил? Защото до момента няма никакво официално становище за бъдещето на регистрационните номера
Няколко пъти вече виждам Варненски номера от периода, в който слагаха бял нит (или бяла капачка) - например В XXXX BC, които имат този нит (капачка) и на предния номер! Изглежда странно, да не кажа грозно. Интересно защо ли са го правили?
В България си е най-хубаво и супер и всичко ни е страхотно. Единственото по-хубаво е България едно време, ама и сега си е най!
Парно в салона само с печат в пътния лист.
Аз за мен лично си намерих по-необичаен вариант. На москвича ми съм ги закрепил с тези старите светлоотразителни болтове-котешки очи.
Засякох и С 0006 КА - най-малкият номер от сините ленти. Пасат Б3 черен седан.